Flat Earth

Det är många med mig som VET att jorden är platt, Flat Earth, och det var många som visste det långt långt innan många andra visste det, och vi är fortfarande där att Jorden är PLATT, rund men platt, och det spelar ingen roll vad man skrattar åt den som tror att vi lever on Flat Earth… Se denna fina bild och se videos och tänk efter. År 1897 visade man denna. man kan ju tänka att man lurades då men det tror jag verkligen inte, för BIBELN BERÄTTAR SANNINGEN!

Bilden kan innehålla: text

4 thoughts on “Flat Earth

  1. Hej Marjatta, ja det är en bra fråga och den kan jag inte svar på riktigt, men jag kan ta reda på svaret i veckan, för jag tror inte det stämmer med verkligenheten det som säges. Jag hör av mig till dig här. Hälsn Maria

  2. Det betyder att: Det är många med mig som VET att jorden är platt, Flat Earth, och det var många som visste det långt långt innan många andra visste det, och vi är fortfarande där att Jorden är PLATT, rund men platt, och det spelar ingen roll vad man skrattar åt den som tror att vi lever on Flat Earth… Se denna fina bild och se videos och tänk efter. År 1897 visade man denna. man kan ju tänka att man lurades då men det tror jag verkligen inte, för BIBELN BERÄTTAR SANNINGEN! man berättar i videon om hur solen går i en viss linje över jorden och ‘går ner’ på rätt sätt….. videon behnadlar just t ex raketer som inte går längre än vad man tror, de faller ner de når inte ovanför glastaket som Gud skapat över oss. m m läs mer på svenska i kategorin till höger på sidan om den platta jorden. Hälsn Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.