Falska religioner../Todd B, Bill J recommended Todd

 

Man kan inbilla sig att det inte finns falska profeter eller lärare…om man vill. Men i kategorin om just dessa vill jag visa på vad som finns att se. Det är ju många som faktiskt vill veta och det finns de som inte tror alls att man kan ha rätt i det man säger om dem. Varsågoda här kommer ytterligare ett stycke om Todd Bentley och Bill Johnson:

On August 17, 2011, Pastor Bill Johnson of Bethel Church in Redding, California, publicly endorsed the ministry of Todd Bentley.  Bentley was the main leader of the Lakeland Revival, also known as the Florida Outpouring or Florida Healing Outpouring that began on April 2, 2008 when he held a series of meetings at Ignited Church, led by Pastor Stephen Strader in Lakeland, Florida.  The services were aired nightly on the Internet and through God TV and drew more than 400,000 attendees.

Continue reading on Examiner.com Todd Bentley of Lakeland Revival, Florida Outpouring endorsed by Bill Johnson – National revivals | Examiner.com http://www.examiner.com/revivals-in-national/todd-bentley-of-lakeland-revival-florida-outpouring-endorsed-by-bill-johnson#ixzz1VSeRjXdZ

Johnson concluded his statement with his endorsement. “In conclusion, I recommend Todd to you, believing that you will be blessed and encouraged by his ministry.
http://www.examiner.com/revivals-in-national/todd-bentley-of-lakeland-revival-florida-outpouring-endorsed-by-bill-johnson#ixzz1VRpURPiz  

 OCH:

Todd Bentley Blessed by Apostles

<iframe width=”420″ height=”345″ src=”http://www.youtube.com/embed/gkrtac7IgXs” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

OCH:

Benny Hinn:

<iframe width=”420″ height=”345″ src=”http://www.youtube.com/embed/UoeYZwM-wdo” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

OCH:

Bethel Church Dance /     Detta har jag inte ord för /Maria

<iframe width=”560″ height=”345″ src=”http://www.youtube.com/embed/MZ2N4YIEmKc” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

This is very VERY closely related to voodou/santeria. The colours of the scarves symbolise the LWA. The drumming calls down the spirits, and they are NOT of God!

____

Kan man, efter att ha läst och sett och hört en hel del bevis på vilka dessa män är och vad de sysslar med, fortfarande tro att de är ärliga och varma kristna människor som sätter Gud så högt som de borde , eller så högt som de säger att de gör??? Hemska filmer anser jag, och de männen skall alltså jämföras med bibelns Mose m fl?  No way!

Deras  sätt att vara på tyder på en stor nonchalans mot Gud och en stor dumhet/själviskhet, och mer…det är ju inte bara de människorna som är sådana utan det vimlar av falska människor, men de är bra exempel på hur man INTE bör vara!

Sanningen gör oss fria (Joh 8:32),    inte lögnen

/Maria

6 thoughts on “Falska religioner../Todd B, Bill J recommended Todd

 1. Hej emira. Man lär sig med tiden, och för 20 år sedan visste inte jag det jag vet idag, då “föll man i anden” minsann, och man blev grundlurad för att man inte visste mer än man visste.
  Jag utgår naturligtvis inte bara från videos eller artiklar, men de är ju lättast att se. Och då menar jag att har man sett några stycken ulvar i fårakläder så har man sett många, därför är de bra exempel och det finns ju mååånga av dem.
  Det finns överdrifter överallt i många församlingar och kyrkor och organisationer och annat, det vet jag nog, och jag vet en speciell präst som kallar GUD för “Moder Gud.” det gillar jag inte- men vem bryr sig om vad jag gillar. New Age gillar jag inte.

  “Wikipedia:
  “Annika Franciska Spalde, född 26 maj 1969, är författare, fredsaktivist och diakon i Svenska kyrkan. Hon har arbetat med ickevåld och civil olydnad sedan 1996, och suttit i fängelse vid flera tillfällen för civil olydnad och plogbillsaktioner. För Plogbillsgruppen Bröd inte Bombers nedmontering av tillverkningsramper för Trident kärnvapenubåt dömdes hon till ett års fängelse. Hon avtjänade sex månader i England. Hon har jobbat med nätverket Ofog mot den svenska vapenexporten och är även engagerad för djurrätt. Hösten 2008 var hon med och lanserade kampanjen Avrusta, under vilken hon den 21 april 2009 dömdes av Linköpings tingsrätt till sex månaders fängelse och 150 000 kr i solidariskt skadestånd för att natten till den 22 mars tillsammans med Martin Smedjeback och maken Pelle Strindlund tagit sig in på Saabs flygfältsområde i Linköping med syfte att sabotera Jas 39 Gripen-plan.[1] Tidningen Dagen placerade henne på sin lista över 100 bra förebilder 2008, med motiveringen: “Sveriges mest aktiva diakon. Nöjer sig inte med att fördöma orättvisor i samhället. Hon agerar mot dem, för att få andra att få upp ögonen. Arbetar för djurens rätt med civil olydnad som metod.”

  Mahatma Gandhi lanserade ickevåld utifrån hindubegreppet ahimsa som betyder utan våld. Gandhi ställde ickevåldet mot våld och krig som politisk metod. För honom var ickevåld ett ingripande, och begreppet vänder sig därför också mot passiva protester samt mot pacifismens vägran. Att vägra delta i våld som pacifismen föreslår – exempelvis genom vapenvägran eller militärskattevägran – är otillräckligt menade Gandhi. Man måste dessutom konfrontera våldet och ingripa vid förtryck.

  Gandhi uteslöt sabotage från ickevåld. Plogbillsrörelsen har dock inkluderat avrustning och desarmering av vapen i ickevåld.

  Civil olydnad och det konstruktiva programmet ses av Gandhi som två nödvändiga och sammanvävda delar av ickevåld. Sedan 2005 har bland annat Vin & Fikonträdsplanterarna utvecklat vad de kallar postprotest och proaktivt ickevåld där de använder det konstruktiva programmet som sin civila olydnad samtidigt som de avstår från protest och negativa budskap. Civil olydnad ska alltså börja lösa problemet hellre än att vara emot vad som är fel.

  Gandhi menade att man behöver längre träning för ickevåld än en soldat behöver för att delta i krig. Ickevåldsträning har därför blivit en central metod inom ickevåldsrörelsen jämte civil olydnad, konflikthantering och kollektivt boende tillsammans med fattiga och förtryckta.
  ________________________
  ja det var om ickevåld m m. Jag tror inte på våld och inte på vapen, och Sverige exporterar vapen till krigförande länder, Illa. Tror man på fred i världen? Ja då är man mer än lurad.

  Hur denna Annika lever är inte min sak, men är hon en kristen så bör hon kanske tänka om .
  Vad är egentligen djurrättskristendom? Döda inte djuren? Men även kristna äter ju. Och Gud skapade världen och sa till människan att föröka sig och vara herre över djuren(I GT). Sedan kom en ny tid efter syndafallet och människan föder upp djuren och slaktar dem och äter dem, och dubbelmoralen flödar.Det du nämner om Annika Spalde och moder jord Gaia är inte kristendom det är NEW AGE!!
  Hälsn f Maria

 2. Jag börjar tröttna på de “renläriga” som så säkert vet vad som är falskt eller sant.
  Jag menar hur kan man veta precis bara utifrån vissa videor man sett el nåt man läst.
  Att det kan förekomma dumheter o överdrifter i kyrkor vet man ju, det gäller ju både frikyrkor o sv.kyrka. Vore lite mer balanserat att höra lite om “vargar i fårakläder” i ex. svenska kyrkan oxå.
  Vad säger ni om (populära)Annika Spalde o co t ex med deras freds och djurrättskristendom. I deras nyhetsbrev publicerade de en bön till moder jord Gaia. hur kristet är det då?

 3. Hej Janne Jag tycker det är så fruktansvärt otäckt med dem som inte vill hylla Gud utan gör såhär som du sett här o på andra sidor…att läsa o se-
  VARFÖR?? Satan regerar dem! Satan äger dem! Det är fullt legitimt på mötena att skaka o skratta och säga konstiga ord som skall låta som tungotal, ja jag har sett det med egna ögon och jag hatar det! Vi ska hata det Gud hatar och älska det han älskar, så står det i Ordet!
  Nej det behövs inte påpekas vad det är men likväl så tro man det inte- sådant kan väl inte finnas- men- ja det är normalt kanske man säger.
  Det är INTE normalt. Jag önskar ibland att jag inte sett allt- men det har jag! Och därför håller jag mig utanför lägret! För så har Gud sagt.

  Och Ja, Gud hjälpe dem att vända om, innan det är för sent.
  /Gud välsigne dig min vän. `Fam, hälsar/ Maria

 4. Vad ska man säga? Gud hjälpe dem. Vi går till gudstjänst för att hylla GUD (inte se Exorcisten). Behövs det ens påpekas vad det här är??

 5. R Joyners kyrka är inget att ha, där händer inga bra saker. Mornings star- ser inte heller bra ut, vi ska inte ha med sata att göra. HUR kan det bli så som man ser i dessa filmer och hör i intervjuer? Du såg ju TB:s fru, hur hon bar sig åt, det var INTE av den helige Ande.
  Jag såg en film till där de dementerade den filmen med hennes dröm.

  Och ändå så förstår man inte att det är fel??? när man får så mycket underlag och bevis (kanske inte från min sida då men överallt stöter man ju på sanningen om denna flock med vargar!)
  Gud ser och hör! Och det kommer en dom.
  /Maria

 6. Kollade på två videos med TB, BJ och R Joyner där det talade om hur de ska återuppväcka och restaurera kyrkan och hjälpa människor leva tillsammans, och inte skiljas. De talade lugnt och förtroendegivande. Längst ned loggan: Morning Star Minestries, Joyners församling.

  I nästa video berättar TB:s nya fru om en dröm hon haft och börjar skaka våldsamt med huvudet och väsa som en orm. Något/någon har tagit över henne. Lugn pianomusik hörs i bakgrunden. Hennes vittnesbörd slutar i våldsamma spasmer.

  (Vem är morgonstjärnan i Bibeln?)

  Morning Star (Isaiah 14:12):

  http://bible.cc/isaiah/14-12.htm

  “How you have fallen from heaven, O star of the morning, son of the dawn! You have been cut down to the earth, You who have weakened the nations!

  GOD’S WORD® Translation (1995)
  How you have fallen from heaven, you morning star, son of the dawn! How you have been cut down to the ground, you conqueror of nations!

  King James Bible
  How art thou fallen from heaven, O Lucifer, son of the morning! how art thou cut down to the ground, which didst weaken the nations!

  American King James Version
  How are you fallen from heaven, O Lucifer, son of the morning! how are you cut down to the ground, which did weaken the nations!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.