Evangelium, under och mirakel./Herren

  

 Jag älskar dig Jesus!

Längtar vi efter under och mirakel? Längtar människor efter helande? Längtar människor efter att bli vidrörda av en mäktig Gud? Läser du Apostlagärningarna i bibeln? Jag hoppas att du gör det, för då får du veta hur Jesus gjorde mirakel, /och han gör dem fortfarande!/ och sådana mirakel är till för oss också, i denna tid vi lever i NU.

Men det händer inte så många mirakel i Sverige, för människor läser inte bibeln eller tar till sig Gudsordet. De går till spågummor och New Age och alternativ medicin m m. På Jesu tid hände det verkligen mirakel!Döda stod upp och döva fick höra och blinda fick sin syn, lama kunde börja gå, och de som var drabbade av spetälska blev rena. Vad säger detta dig? Ingenting?Det är verkligen trist om inte DU längtar och väntar på mirakel i DITT LIV! I Apg 4:30 kan du läsa:

* VISA din makt och låt Helanden och UNDER ske i din helige tjänare Jesu namn.*Vad står det här i denna versen? Det står om under och helanden, sådana som borde vara självklara också Idag!

I nästa vers kan du läsa: *Efter denna bön skakade huset där de var samlade, och de fylldes alla av den helige Ande och predikade Guds ord med frimodighet.*

Härligt och UNDER-bart! säger jag om dessa verser i Apg.

Vad kan vi åstadkomma med den helige Ande I OSS?  Svar: MIRAKEL.

Vi är Jesu lärjungar om vi är troende, och vi kan: 1. be den helige Ande ge oss mod och frimodighet, 2. Utnyttja det mod vi redan har genom att vittna för andra om Jesus, 3. Ta motstånd för vad det är och inte bli stulna på vårt mod, 4. börja med frimodighet att förkunna Guds ord. Vilka underbara råd, från Jesus. Sätt igång du som är troende att berätta om Jesu under!

I detta landet och i alla länder behöver vi få veta VAD Jesu kan göra. I detta landet begås det så många mord och orättfärdiga saker, har du märkt det? Vad gör vi troende åt det?

Vi ber. Vi ber för landet, att mirakel och under ska ske, att människor skall få lära känna Gud. Det vore under och mirakel om vi kunde nå alla med evangelium, och att de sjuka skulle bli friska, t ex de som tvingas ut på arbetsmarknaden, fastän de är sjuka, se på dem som är arbetslösa och fått gå från sina arbeten och inte kan försörja sig.

Tror du inte att de är i BEHOV av mirakel? Jodå det är de, men de vet inte att det finns mirakel att få från Jesus. En sorglig sanning!

DÄRFÖR bör alla troende gå ut och tala om Guds brinnande kärlek till var och en, och jag kan säga dig:    Det kommer dagar då detta ska ske, det kommer dagar då vi troende får utstå mycket förföljelse och mycket smälek för Jesu skull, men i allt detta kommer vi att få se:

M I R A K E L.

Om vi vill ta till oss Gudsordet och be och längta och tacka och gråta för de sjuka och för dem som inte känner Jesus…ja då kommer mirakel att ske. Jag väntar själv på mirakel när det gäller min hälsa: och jag vet att det kommer. För Gud är mäktig att göra under.

Petrus och apostlarna säger: *Det är viktigare att lyda Gud än att lyda människor. Våra förfäders Gud uppväckte Jesus som ni hängde upp på ett kors och dödade. Sedan fick han genom Guds mäktiga kraft en upphöjd plats som furste och Frälsare, för att Israels folk ska kunna omvända sig och få sina synder förlåtna. Vi är vittnen till dessa händelser, och det är också den helige Ande, som Gud ger till alla som lyder honom.* /Apg 5:29-32.

Skall vi lyda dem som vill ta allt ifrån oss? Ser du hur regeringar runt i världen motarbetar folken? Ser du hur mycket orättfärdighet och lögn som florerar (sker)? Det är dags att bli frälst! /Idag är fräslningens dag/ och att kasta sig på Jesus och be honom om UNDER och MIRAKEL i våra liv!

Halleluja! JESUS LEVER. Halleluja! Jesus är Herre!

/Maria

 

 

 

 

 

 

5 thoughts on “Evangelium, under och mirakel./Herren

  1. Hej! Ja Amen till det att Gud gör mirakel idag också. Alla som hör till Gud måtte lyssna och lära och ta emot hans ord och ledning. Vi lever i verkligt sena tider och det är dags att göra bättring och omvända sig och tro evangelium och leva för Jesus!För Missionen och det eviga livet
    /FRID/Maria

  2. Amen amen Gud gör mirakel idag men alla som bör till Gud Av hella sitt hjärta amen amen amen haleluja

  3. Läste nån som skrev ‘maranata’ under sitt namn på en sida, mina föräldrar har jag för mig pratade om maranata förr (kommer inte ihåg om de var medlemmar där eller vad det var). Vad tycker du om den där rörelsen Maranata?

    Säger man att Maranata är en kyrka eller säger man bara rörelse?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.