Det finns bara en Gud / Allsmäktig

 

Det finns bara en Gud. *Så har vi bara en Gud, Fadern, från vilken allting är och till vilken vi själva är, och en Herre, Jesus Kristus, genom vilken allting är och genom vilken vi själva är. ‘ /1 Kor 8:6/*Gud andas och himlen blir klar. Hans hand genomborrar den snabba ormen. Se, detta är endast utkanterna av hans verk, en svag viskning är allt vi hör om honom. Hans dånande kraft, vem kan förstå den?* Job 26:13-14

Gud har satt oss i den här världen- för att vi ska följa honom, med sitt ord och för hans ord. *Jag såg en ängel flyga högst uppe på himlen. Han hade ett evigt evangelium att förkunna för dem som bor på jorden, för alla folk och stammar och språk och folkslag.* /Upp 14:6/  PRISA HERREN!

3 thoughts on “Det finns bara en Gud / Allsmäktig

 1. Hej, tack för din kommentar o fråga. Jodå jag är en brinnande troende. Jag ger allt för Gud, det finns inget jag hellre vill än att vara i tjänst för honom, dag o natt, därför min hemsida där jag vill lära människor att förstå att JESUS lever och att Gud är allsmäktig.
  Det finns såååå mycket synd i världen,men den värsta synden är att INTE tro. Det är för det vi kommer att bli dömda en dag.
  Om du läser vidare på sidan så får du hur mycket info som helst! Om Guds kärlek, om frälsningen, om Golgata och Jesu död, m m m m.
  Det som visar sig i världen nu det är den s k humanismen, /att ALLA är Gud/ det finns ekumeniken som är farlig/ det finns synd och ockultism och elände.
  Och det finns en Gud som vill att ALLA ska lära känna honom! SÅ välkommen! in hit igen och läs om vem som styr denna jorden. /Datorn är inget bra då man ser en väldig massa elände där, men den är bra att ha då man skriver om TRO…..TV? Finns inget att se, möjligtvis sport. …..ja jag har åsikter….
  Många hälsn Maria

 2. Du får inte misstolka på något sätt. För mig är det helt ok att tro på gud. Jag har en familj och släkt som är troende, och speciellt en farbror. Jag själv tror på gud, men det finns mycket i bibeln som för mig inte stämmer alls. Jag vill vara nyfiken och fråga hur troende du är? Om du ägnar ditt liv till det eller om du bara tror som jag gör? Och om du verkligen är jätte troende, borde inte du tycka att dator, bio, tv, spelkort m.m. är en synd? Visst är det väldigt individuellt, men var som sagt nyfiken. Snygg blogg föresten 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.