Evangelium /Under och Mirakel

image10.gif

 

Tror du på Under och Mirakel?  Det gör jag. Jag väntar på att få se massor av under och mirakel. Vi lever i de sista tiderna, och Jesu tillkommelse är nära, kanske närmare än vi tror.

Om jag nu skall gå till min egen familj och nära vänner och alla bekanta jag har, så tror jag:

De kommer alla att bli frälsta! De kommer allihopa att bli frälsta och tjäna Herren. Halleluja! Vilken mäktig underbar tid vi går till mötes. Alla barn och barnbarn skall komma så nära Jesus, och vilja tjäna honom av hela sitt hjärta. Alla våra släktingar och nära vänner och bekanta skall få lära känna Gud. Vilken ljuvlig och himmelsk tid som kommer snart. 

Därför jublar jag inombords och väntar på Herrens tid, då han skall vara där med sin närvaro i deras liv. Herren själv har lagt ner visioner och drömmar och sitt eget ord och löfte i allt detta.

Kristus säger: Mina får lyssnar till min röst, och jag känner dem, och de följer mig. /Joh 10:27

*Människan gör upp många planer, men det är Herrens vilja som sker.* Ordspråksboken 19:21.

Därför att det är Herrens vilja som sker och vi förstår hans vilja med våra liv…Därför har jag skrivit ovanstående rader, för mitt hjärta är fullt av tro på en Mäktig Gud. Han gör Under och Mirakel, bara HAN kan göra det omöjliga, och vi böjer oss under hans vilja för våra liv. AMEN. Herre, jag prisar och ärar dig.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.