EU-val. GMO VIDEO. . Monsanto, EU/USA. Världsledare, EN RÖST

 

Bild Maria

Bild Maria

Skall DU Rösta i EU-valet? Tillräcklig info? Många frågor? Hur ska man veta att allt kommer att gå rätt till då det handlar om profit och om dödlig majs som hotar insekter m m.

Se denna video och förstå vad Monsanto och GMO är för något. Med frihandelsavtal kommer vi att få hormonstinna biffar, klordoppade kycklingar, och GMO-grödor som förstör oss. Det finns många som varnar för detta, men så få lyssnar på fakta- man vill inte ta till sig sanningar.
Det har gjorts väldigt många djurförsök på GMO och videon visar dig vad det handlar om. Vidare får man tänka efter om Sverige är Sverige hädanefter då vi går in i något som vi inte borde.
Du får också se en artikel här nedan om GMO och vad man protesterar emot i andra delar av världen: GMO. Genmodifierade grödor. Vilka hemska ord. Man kan läsa om i bibelns uppenbarelsebok om handel, allianser, m m.Världen litar mer på pengar, MAKT och nöjen än på Guds ledarskap. Man öppnar också upp för EN VÄRLDSLEDARE. Jag läste i en tidning vad ett parti sagt:  Det är bra att att EU kan TALA MED EN RÖST. Om detta står det i Uppenbarelseboken (en mun) 13:5.

The most wanted documentary about GMO Foods Monsanto

http://youtu.be/8maS4wK579Q

Seeds of Death: Unveiling The Lies of GMO’s – Full Movie

*

OBS! En svensk som yttrat sig är Rune Lanestrand som skriver följande:
“I morgon, onsdagen den den 24 maj visar folk runt om i världen sin avsky för GMO-grödor och genmanipulerade livsmedel. Inte minst i USA och i andra länder där man använder mycket genmanipulerade produkter.
Lägg märke till att det är många demonstrationer i USA och i särskilt i Californien där Monsantos majs som dödar insekter nästan har utrotat alla bin och bl a hotar världens störst arealer för mandelodling som ligger i den delstaten.
Många talare kommer säkert också att ta upp de pågående förhandlingarn mellan EU och USA som kommer att ge Monsanton makt att t o m stämma regeringar om man man försöker hindra importen av GMO-produkter från USA.
I Sverige ordnas det demonstrationer på fem platser. I Molkom, Malmö, Göteborgs, Falkenberg och Stockholm. Här en förteckning över alla de platser det ordnas demonstrationer mot GMO i denna världsvida folkliga manifestation”.

http://www.march-against-monsanto.com/p/blog-page_5.html
Rune Lanestrand

*

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.