Ett ord till..Misströstar du? Är du pressad? Jesus hjälper

 

PRESSED BEYOND MEASURE/ D Wilkerson

Pressad till det yttersta, är du det? Läs i länken:

http://www.worldchallenge.org/en/node/18245?src=devo-email

Bibelord:

 

1Pe 4:12Mina älskade, förundren eder icke över den luttringseld som är tänd bland eder, och som I till eder prövning måsten genomgå, och menen icke att därmed något förunderligt vederfares eder; 1Pe 4:13utan ju mer I fån dela Kristi lidanden, dess mer mån I glädja eder, för att I ock mån kunna glädjas och fröjda eder vid hans härlighets uppenbarelse.
*
Psa 55:16(55:17) Men jag ropar till Gud; HERREN skall frälsa mig. Psa 55:17(55:18) Afton och morgon och middag vill jag utgjuta mitt bekymmer och klaga, och han skall höra min röst. Psa 55:18(55:19) Han förlossar min själ och skaffar henne ro, så att de icke komma vid mig; ty de äro många, som stå mig emot. Psa (18:1-2, 6).


Psa (30:2-3).

Psa (72:12).

*

 Nyckelvers:

Psa 72:12
Ty han skall rädda den fattige som ropar och den betryckte och den som ingen hjälpare har.

 

 

 

*********

 

I allt är Herren med, glöm inte det, du troende, och du som inte är troende du kan få hjälp i frälsningen, du som misströstar ibland. En sak till: När du vet i ditt hjärta att du är i den plan som Gud har för dig, då kan du räkna med svårigheter, det läser du i länken ovan.Jag vet vad svårigheter är…  MEN som sagt; Herren hjälper i allt, och vi kommer igenom och får göra tjänst för Gud, kanske på ett helt mäktigt sätt. Det vet vi i våra hjärtan, där Gud lagt ner visioner m m, Precis så är det. Amen.

/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.