Chemtrail/ 3 Videos/UK erkänner sprayning. /Vaken?

 

*

Man kan se dem nästan varje dag. Långa. Suddiga. Plötsliga. Röriga.  Nej jag talar inte om människor, jag talar om Chemtrail, på himmelen/ i luften. Har du sett dem?

Är du medveten om att det finns saker i skyn som inte ska vara där? Varför är människor så sjuka nu för tiden? Varför så många besvär av olika sorter och nya sjukdomar uppkommer, sådana som skall behandlas med piller? Nej jag är inte dum, inte ointelligent heller, bara trött på lögner.

Läkemedelsindustrin håvar in pengar på alla dessa sjuka personer. Ändå går vi back allihopa, allt verkar faktiskt vara uppochner.
Det är mycket irriterande!

När jag fick min tro på Jesus på 1980-talet så började Gud öppna mina ögon, de har varit öppna sedan dess, jodå.
Ser man vad som sker i samhället och världen eller blundar man med ett eller med båda ögonen och kanske med hjärtat också?
Varför säger ingen något högt om detta förfarande??? I filmen säger man att det är bättre att ha fel än att vara naiv. Kunskapen om olika sorters galenskaper/ läs felaktigheter och lögner gör mig illamående och gråtande.. Är detta normalt tror du? Man känner sig maktlös mot detta skeende och undrar varför detta hot mot allt liv FÅR FORTGÅ?
Vakna du med!/Maria

http://www.youtube.com/watch?v=3VLNNwiKvlE&feature=related  Se denna film minst 2 ggr

http://www.youtube.com/watch?v=M6QQ8xCqeng&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=vn_vz-RT5rQ&feature=related

Gud hjälpe oss alla!

 

2 thoughts on “Chemtrail/ 3 Videos/UK erkänner sprayning. /Vaken?

 1. Hej Janne tack för kloka rader.
  Är det inte hutlöst hemskt det som sker!
  Hemligstämplade projekt? ”Projekt död!”
  Ja vad som helst kan snart hända det är vi medvetna om eller hur
  Man talar om att MASSVACCINERA mot fästingsjukan nu. Jaha.
  Satelliter och kemiska dimmor och vacciner och resistens mot antibiotika. Det är dags att begripa att världen är farlig.

  Jesus hjälper den enskilda människan, Jesus ger frälsning och ro och sanning. /Maria

 2. Ett samhälle utan gränser blir också utan tydlig identitet. Då kan snart vad som helst hända, utan att någon kan stoppa det.

  Vem ska man vända sig till när man ser kemikalier sprutas på himlen morgon och kväll? Smhi? Nej. Projekten existerar inte officiellt. Militären? Nej, det är hemligstämplade projekt. Riksdagen? Ja, man kan ju alltid försöka!

  EU-parlamentet? Ja, de röstade ned ett av dessa dim-projekt i höstas där man ville släppa ut kemikalier söder om England för att ”stoppa global uppvärmning.” Sen tog det tre veckor och projektet var igång.

  Metaller leder värme, drar till sig fuktighet och skapar uppvärmda molniga dagar (växthuseffekten). Kemikalier bryter ned immunförsvaret.

  Det finns mycket guld att gräva i ”global miljöpolitik” och global koldioxidskatt. Det är bara att styra våra liv von oben! Satelliter och kemisk dimma. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.