Ett ord till dig / Svaghet blir till …

frihet.jpg

Svagheten är nyckeln till seger. Det är sanna ord, och de kommer från Gud. Man kan vara svag i kroppen, man kan vara svag i Anden. Men man kan utveckla sin inre människa till att bli stark. David besegrade en jätte, David var inte stor och stark själv, men han visste vem Gud var, David visste att Gud hade seger att visa honom.

Man kan gå igenom olika slags svårigheter, och det kan tyckas som om man skulle förlora stort. MEN, med Gud vid sin sida har man seger.  Saul såg en jätte, men David såg en vanlig dödlig människa, om än en jätte.

David visste att han inte skulle slåss mot Goljat ensam, Gud var ju med.

Det finns alltid människor som vill slå ner modet på oss, att nedvärdera oss, och håna oss, för den vi är. Men, med Gud på insidan av oss, vinner vi slagen. Det finns inget som kan stoppa den som tror, och det finns inget som kan få oss totalt slagna, för Gud är med och leder oss rätt.

När Guds ord förblir i ditt liv har svagheten fullbordat sitt syfte. Dessa ord har jag fått från Gud, och de har visat hur rätt Gud har då han låter oss vara svaga en tid, men han återupprättar oss och styrker oss att bli starka i hans namn. Amen.

2 thoughts on “Ett ord till dig / Svaghet blir till …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.