Ett ord till dig /Jesu kärlek

När man älskar Jesus av hela sitt hjärta, ja då sjunger man och man ber och man vet att man är rätt som gett Jesus hela sitt jag, sitt liv.
Då finns ingen återvändo till det gamla livet, det gamla livet då man inte kände honom och då han inte fanns inom ens person.
 
 
Jag älskar dig Jesus
*
Jag önskar att du som  inte känner Jesus skall se att det finns kärlek i dessa raderna och i sång och musik.
Jag vill personligen göra allt jag kan för att få människor att vända om- vända om till ett annorlunda och tjänande liv.
 
It will cost you everything
*
Ja det är klart det kostar- det kostar allt. Men det är ju det som är så fantastiskt, att man får vara med Jesus. Så var det för de tidiga lärjungarna som följde Jesus, tala om förföljelse!
Idag förföljs man också, men i Sverige är det ganska lugnt än så länge.
*
*Som ett hett och torrt land får svalka av molnen, så ska du kyla ner de väldiga nationernas högmod.* /Jes 25:5
 
Gud är ordningens Gud. Om Jesus som både Gud och människa kan du läsa vidare om i: Joh 1:1-14; Rom 1:-5; 2 Kor 8:9; 1 tim 3:16; Heb 2:14; och 1 Joh 1:1-3. Ta till dig Guds ord och lev efter dem, du kommer aldrig att ångra dig att du ville gå GUDS VÄG istället för din EGEN väg.
*Du, Gud, är både början och slutet. Du är målet för min vandring och du är vägen som jag går dit.* /E Pettersson :::Läs Filipperbrevet
*
Den ende som förstår oss är Gud, och den ende som kan ge oss sann tillfredsställelse- det är Gud. Den ende som vet allt om oss- det är Gud. Den ende som kan lära oss om kärlek – det är Gud.
OM man/ vi är trogna från början och inte går andra vägar än Guds väg, då går det så mycket fortare för oss att sprida evangelium.
/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.