Ett ord till dig /Gud löser problem…….

 image3c.gif

Undrar du över hur Gud kan lösa problem? Eller undrar du över OM han kan lösa problem?

Ja han KAN lösa problem. Varför? Jo, för att han behandlar alla människor lika och han har lösningen på allt som är svårt för oss. HAN är inget problem, Han är lösningen. Det är inget fel på det han sänder ut till oss, att lyssna på, det är i så fall vi, mottagarna, som det är fel på.

Människor klagar väldigt ofta på Gud, de säger att han inte bryr sig, att han inte lyssnar, och att han inte hör deras böner. Det är helt felaktigt att tro det. Han hör, ser, lyssnar och älskar oss.

Men människan gör UPPROR, och vill inte lyssna eller bry sig. Det är för jobbigt att Underordna sig Guds Ord.

Det måste tydligen alltid finnas en lättare väg. Men då ska du veta att det är inte lätt att finna Gud om man inte vill lära känna honom och lyda honom.

Han vill att man skall göra det som ORDET säger, alltså: hans röst och Bibeln. Där finns vägledning för våra liv, men inte alla bryr sig, och sedan går det bra att klaga…..

Bibeln säger att Gud inte har anseende till personen. Det betyder att han behandlar alla lika, och han behandlar oss bra, han älskar oss. Säger han något i sitt Ord, så tänker han inte göra ett specialundantag för just dig.

Däremot tänker han hjälpa Dig/er med allt som smärtar, och han vill ge dig allt han har, SÅ att hans löften kan gå i fullbordan i ditt/ert liv. !

Men då måste du underordna dig hans Ord.

Gud fördömer dig inte för bristande tro, han klagar inte på dig eller hotar dig. Han ÄLSKAR dig.

“Jesaja profeterade rätt om er, ni hycklare, när det står: “Detta folk ärar mig med sina läppar, men deras hjärtan är långt ifrån mig. Fåfängt dyrkar de mig, ty lärorna de lär ut är människors bud.” /Mark 7:6-7

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.