De sista tiderna/Anmälan mot /ang vaccin

Ang Influensa och influensavaccin,  HÄR kommer en anmälan till regeringen:

Leif Arnold, egenföretagare i Stockholm, har den 28 september 2009 lämnat in en anmälan till justitiekanslern avseende ackumulerade bevis angående svininfluensan och användningen av främst svinfinluensavaccinet. Anmälan avser: -regeringskansliet, folkhälsominister Maria Larsson-socialstyrelsen, Anders Tegnell-smittskyddsinstitutet, generaldirektör Johan Carlsson-myndighet för samhällsskydd och beredskap, generaldirektör Helena Lindberg

-läkemedelsverket, generaldirektör Christina Rångemark Åkerman

Här kan du läsa anmälan i sin helhet: JK-anmälan

Och du läser anmälan i sin helhet på  http://vaken.se/

 

Det är bra att detta kommer fram och det är bra att människor reagerar. Det är säkert många som tänker och tycker ang. vaccinet som anses så säkert och bra, Och det är så många som misstror regeringens handhavande.

VAD tycker du? Skall du vaccinera dig? Läs på vaken.se och du kanske börjar förstå att det är stora felaktigheter när det gäller vår säkerhet och  det gäller mörkläggningar som försiggår i detta land. /Maria

 

 

 

 

4 thoughts on “De sista tiderna/Anmälan mot /ang vaccin

 1. Hej. Jag är inte heller särskilt stor eller särskilt känd eller rik eller överintelligent…eller annat, men jag anser att Gud har tagit sin boning i den troende och han vill beskydda oss och bevara oss från ondska, han ser hur vi har det varje dag och när vi ber om hjälp så får vi den.
  Gud kan inte gå ifrån sidan barn.Han älskar den troende och leder den genom livet.
  Jag tror inte på tvångsvaccinering. Men att det kan komma sådana tider, det är mycket möjligt.
  /Maria

 2. Jag är en liten människa Maria, folk kan göra vad de vill med mig är det värsta (det har de också redan gjort genom åren, och jag är tvungen att lyda). Rättigheter har jag inga, det är bara på papperet man har rättigheter inte i verkligheten; allt handlar bara om makt. Däremot så hoppas jag på samma sak som du, nämligen att Gud inte tillåter att folk gör vad som helst med en.

  När det gäller myndigheter och liknande svin, så verkar de ju bestämma om precis allt och göra vadsomhelst; men återigen så hoppas jag på det du säger att Gud inte tillåter vadhelst att hända oss som tror på Honom.

  Hej.

 3. Hur ska man kunna tvångsvaccinera någon? Ja möjligheten finns…men som troende hade jag aldrig i livet gått med på det, Och framförallt: Tror du GUD skulle tillåta dem att göra det med t ex mig? Aldrig.
  Skulle du tillåta dem? Lita på Gud och allt går dig väl,,blir mitt svar.
  Artikeln är mycket intressant för övrigt.
  /Maria

 4. Fast om staten eller socialstyrelsen får för sig att tvångsvaccinera folk så är man väl tvungen. Men på tal om svininfluensan så har jag inte hört så mycket om den på senaste tiden, har den kommit av sig? he he.

  Men den där Maria Larsson (folkhälsoministern) är väl snäll?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.