Ett ord idag/Funderingar över världen…

Det är omöjligt att veta alla sanningar, men däremot vet vi att lögnerna är många och kanske ofta lättare att förstå (eftersom man förstår att de är lögner), åtminstone tycker jag det som troende. GUD äger ju all sanning, och i världen existerar floder av lögner som, dessvärre, många tror på, istället för på HERREN.

Min sida vill spegla tron på en mäktig Gud, men också ta upp de lögner som massmedia spyr ut, politiska vansinnigheter och annat galet.

Du kan läsa en hel del på sidor som: Elvoroch Janne; Michales blogg; Vaken.se; Allan Svenssons hemsida, Nya politiken; m fl,   där handlar det om sådant som  troende och andra funderar över.

Jag läste på ElvorochJannes sida att i USA börjar fler och fler undra om inte B Obama är Antikrist. Oj, om han skall sätta sig på tronen och utropa sig själv till Gud, ja då är det verkligen kris, då blir alla andra kriser till små fluglortar.

Jag läste också att Bill Gates är för reducering av befolkningen på jorden och det skulle kunna ske genom nya massvaccineringar. Dåraktigt, eller hur?

Jag spekulerar inte i något, men jag för fram åsikter om bibelns rätta ord om de sista tiderna och om Guds ord i övrigt. Jag är inte skrämd, mest förtvivlad, och det är jag över människors oförstånd och ovillighet och oförmåga att ta till sig Guds budskap till människorna.

Vad som saknas i världen, det är profeter. Profeterna förr i tiden kom inte med framgångsteologi. Har du tänkt på att profeterna i bibeln kom med varningar till nationer. Människor blir även idag varnade av Gud, men lyssnar de? Icke.

Jesus säger: “Jag sänder ut er som får bland vargar. Var vaksamma som ormar och beskedliga som duvor.” /Matt 10:16   Jesus förbereder på förföljelse, och han visar oss idag att samma ord gäller som då han sade dem.

En troendes uppgifter tar inte slut förrän Jesus kommer tillbaka, alltså finns det mer som väntar av de planer som Gud har för var och en. DU är en av dem som Gud har en plan för.  Läs Matt 24:14

 

 

2 thoughts on “Ett ord idag/Funderingar över världen…

  1. Hej Kyllikki
    Nej vi får inte peka ut någon, men undra får man göra. Världen kommer att få se Antikrist och jag vet inte vem denne kommer att gestaltas av, men man har ju vetskap OM att han kommer innan Jesus kommer tillbaka.
    Jag anar att världen är viss om att något är på gång som vi inte kommer att tycka om.
    /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.