Ett ord idag / Festival. Utan Jesus. Vart ska du? Ut!

 

Festival. Musik. Karuseller. Festival. i City.

Ja i vårt City var det Festival i tre dagar och människor var så nöjda och glada. Det dansades till tung hypnotisk indisk musik, där man såg, mer än anade, ngt som inte var bra- jag tänkte på de andar som vaknade, som slumrat i människan.

Jag tänkte också på att en viss drog, som heter alkohol, kunde ses  hos de unga, en del av dem skulle varit hemma och sovit istället- Man fick inte tag i Jesus på denna Festival- men man sökte nog inte honom, utan en kortvarig, köpt glädje.

Föräldrar frågar sina barn:  Vart ska du gå?  Svar: -Ut!

Jag och min make var där en stund, det fläktade så bra på kvällen, värmen  hade varit varm under dagen. … Och våra blickar mötte simmiga blickar, simmiga och dova av sprit.

Det gjorde ont att se, Jesus såg ju dessa människor också och ville ha deras uppmärksamhet….

Jag kunde se för mitt inre öga hur kanske människor kunde stått i gathörnen och vittnat om Jesus,  och sin frälsning. Men jag såg inget sådant…

*Nåd det finns för varje skuld du har, Blod som varje syndafläck borttar, Kraft som seger giver alla dar, För dig, för mig.* /HB

*Hur ljuvligt namnet Jesus är! Det skön musik till hjärtat bär, Det frid och glädje mig beskär, Det dyra namnet Jesus.* O W

Jesus är Herre!

/Maria

2 thoughts on “Ett ord idag / Festival. Utan Jesus. Vart ska du? Ut!

  1. Det ser väldigt konstigt ut då man tittar med nyktra ögon på den kamp som föregår nu, klädstilen, flummet (liknar 60-talet) och satans försök att locka in i new age och förstörelse…ja du vet ju vad du ser…och visst har du rätt i att BARA JESUS kan ge människor frid!
    /Maria

  2. Jag var på ett annat ställe i Sverige och såg desperata människor som försökte finna lycka i spriten och varandra. Bara Jesus kan ge det människor innerst inne vill ha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.