Ett ord i dag/Politiker

  jinside21.jpgKan vi lita på våra politiker? Ja den frågan har jag ställt mig länge!

Gå in på t ex http://www.sdkuriren.se/blog i artikel den 1/6

och läs om Marit Paulson (FP) hur hon fick statliga bidrag…. Ja det ser illa ut lite överallt i politiken, och svenska folket vet så lite om olika förehavanden så det är verkligen skamligt. Och de unga idag, de som inte varit med och sett så mycket de sväljer och tar emot, utan att veta vilka rävar det sitter på olika poster.

Jag kan inte allt, men jag är hjärtligt trött på all korruption och lögner som sprids till folket. Och nu är det val av styrande till EU. Vet ni vad EU innebär och vad det kommer att innebära? Om du vill ha information om det så gå till min sida här under kategori :

De sista tiderna… och kategori: En värld i brand ..där får du veta vad EU har för sig.

När du har läst det så tror jag att du är ganska så upprörd över att veta hur det verkligen förhåller sig i Europa. Du kan också gå till Holger Nilsson´s sida FLAMMOR. http://www.flammor.com/

Du kan också läsa detta: citat:”Mikael Jansson tog även upp jämlikhet här i Sverige mellan man och kvinna, något som riskerar att raseras i och med att EU ger mer makt åt islam med dess medeltida kvinnosyn.” Vet du hur det kommer att bli då?
Och Gud är inte glad åt det som sker i världen, och han vill att människor skall vara rättfärdiga och trogna hans ord. …..är de det?

Jesus, vad ska jag dig giva? Läppar som prisa min Gud, Fötter, som på dina stigar Glatt gå åstad på ditt bud. /Lizzie  D A

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.