Ett ord i dag/Lita på Gud, han för dig igenom

Tycker du att du befinner dig i en kris? Litar du på Gud, mitt i din kris? Vet du att han kan hjälpa dig om du ber och litar på honom?

Vår Gud ser varje detalj i din kris. Han ser alla de livs-problem som trycker dig. Och han är fullt medveten om och när din situation förvärras dagligen.De som ber och väntar på honom med lugn tro är aldrig  i någon verklig fara. Dessutom vet han alla dina panikartade tankar: ”Jag förstår inte hur jag någonsin kan betala tillbaka denna skuld … jag inte har något hopp för mitt äktenskap … jag vet inte hur jag kan behålla
mitt jobb …. ”Men hans kommando för att du ska behålla din tro  är: ” Var inte i panik, eller försök få ett försprång av mig. Du ska inte göra någonting utan att be-och lita på mig. Jag hedra alla som sätter sin tillit till mig. ”
”Jag hedra alla som sätter sin tillit till mig. ”    Underbara ord.
*

Tänk dessa ord som  Gud har gett sin församl /de troende/: ”Utan tro är det
omöjligt att behaga honom ”(Heb 11:06).” Förtrösta på honom alltid, ni
människor, utgjut ditt hjärta inför honom: Gud är en tillflykt för oss ”(Ps 62:8).
”Ni som fruktar Herren, lita på Herren, han är deras hjälp och sköld”
(Psalm 115:11).  ”Förtrösta på Herren av allt ditt hjärta, och förlita dig inte på
ditt förstånd . Sätt Gud först i allt du gör, så kommer han att leda dig och ge dig framgång.Ordspr 3:6

Otro är dödligt. Och vi står inför ödesdigra konsekvenser om
vi försöker att befria oss från våra bekymmer i stället för att lita på Gud, för han för oss
igenom dem.
/Översatt fr David Wilkerson predikan

LITA PÅ GUD, HAN ÄR NÄRA DIG! BE och TACKA och PRISA HERREN!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.