Ett ord i dag/Evighet

 

 

Solen strålar och det är en fin vinterdag /men för kallt för mig/, men fröjden i hjärtat är varm. Jag har fått vakna till en ny dag, precis som du…

Gud har omsorg om oss idag också och visar sin kärlek på olika vis. Evigheten finns också i mina tankar… Det finns en himmel så ljus, en dag får vi se allt detta. Då glömmer vi allt det mörka. Tänk att få genom pärleporten, att få möta Jesus. Då har vi gått den väg han stakat ut. Jesus gav ju sitt liv för dig och mig, och en gång så får vi svar på alla frågor vi haft.

Det nya Jerusalem blir en plats av renhet och oförstörbarhet- staden är gjord för evigheten. Men i den nya staden finns inget tempel, eftersom Guds närvaro finns överallt. Han kommer att lovprisas och tillbes överallt i staden, och inget kan hindra vår gemenskap med honom. Läs om detta i Upp 21. Johannes som skrev Uppenbarelseboken såg de händleser han skrivit ner för oss, så att vi också kan “se” och tro.

 Om du har läst vad Johannes har skrivit och sett så undrar jag om du också kan “se”, och börja tro. Det är långt härifrån där vi är nu,och till himmelen, men en längtan att få se vad Gud har förberett borde vara i allas tankar.

En ny himmel och en ny jord, en gång. Tänk på att behandla din bibel varsamt och visa den tillbörlig respekt, så att du inte ens av misstag behandlar den och Guds ord fel, eller förfalska dess budskap. Uppenbarelseboken avslutar mänsklighetens historia där den började – i paradiset.*Se, jag kommer snart, och jag kommer att ge var och en den lön han förtjänar.* /Upp 22:12

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.