Ett ord i dag/Val 2010 /Jesus är sanningen/ FÖRBÖN!

Valdag söndag 19/9 2010. De första att rösta denna söndag har redan varit iväg till valurnorna. De flesta röstar nog i detta valet-  kanske inte så många är soffliggare. De som är makthavare och vill behålla sin position, kör med mycket psyokologi. Detta gör också oppositionen, naturligtvis.

Vi får se vad vi vaknar till på Måndag den 20/9 och resten av året och fyra år till….Vi vet vad vi behöver men inte vad vi kommer att få. JESUS KRISTUS är i mitt liv, därför kan jag vara LUGN, vad som än händer i politiken! Med Jesus med sig så klarar man allt, och man har lugn i sinnet och är TRYGG!  JESUS står över ALLT annat och ALLA andra!

http://missionxp.webblogg.se/ Läs mer om politik här, om valet……..

 GLOBAL MAKT.  Världen.För att öka sin globala makt ska EU bygga upp ett närmare samarbete med de nio mäktigaste länderna i omvärlden – och inleda en tätare dialog med sex ”strategiska partnerstater”.
I det slutdokument som EU-toppmötet antog i torsdags skiljer EU:s högsta ledare på A- och B-länder när de ska skapa en mer samordnad europeisk utrikespolitik.

EU:s makthavare ska gå till charmoffensiv mot de nationer som kan bidra till att EU ökar sitt globala inflytande. Den bygger på en grundförutsättning: offensiven ska gynna EU:s egna strategiska intressen. Du läser mer HÄR:

http://www.sydsvenskan.se/varlden/

____________

Protester mot  påven:

Under paroller som Benedictus homofobi kostar liv och påvens motstånd mot kondomer dödar, marscherade närmare 10000 människor under eftermiddagen från Hyde Park till regeringskvarteren runt Downing Street i samband med påvens besök.

– Det är många, många fler än vi hade väntat oss. Jag tror att vi representerar ett mycket bredare spektrum av den brittiska opinionen än påven och hans anhängare, säger människorättsförespråkaren Peter Tatchell som är en av initiativtagarna bakom paraplyorganisationen Protest the Pope, till TT.

– Vi vet att många brittiska katoliker inte håller med påven i hans motstånd mot preventivmedel och homosexuellas rättigheter. Vi vet att många katoliker också tycker att det är avskyvärt när påven säger att ingen kvinna är lämplig att bli präst.

Påvens ursäkt till dem som utsatts för sexuella övergrepp av katolska präster klingar falskt, säger Peter Tatchell vidare.

– Han har aldrig tagit något personligt ansvar eller bett om ursäkt för sin passivitet. Han har känt till övergreppen i åratal.

Trots de allvarliga anklagelserna mot påven, var stämningen närmast uppsluppen i demonstrationståget.

Bland demonstranterna fanns gott om människor som inte representerade någon av organisationerna bakom Protest the Pope.Det är tredje dagen av påvens besök i Storbritannien. /Tidn Dagen.se

______________

http://www.youtube.com/watch?v=pPs10QFzwcI&feature=related

Jesus säger: *Jag är Vägen Sannngen och Livet.* /Joh 14:6 / Jesus sviker aldrig.

 

ALLVARLIGT BÖNEÄMNE:

15/9 -10

“Ett mycket allvarligt och angeläget böneämne! Kära troende vänner var med och bed för 10-årige Mirco i Tyskland! En vän till oss (pingstpastor i Hamburg) har meddelat detta. Mirco försvann spårlöst på kvällen den 3 september då han skulle cykla hem från en skater-bana. I förra veckan hittades hans byxor nära en soptunna och man tror sig också ha hittat hans t-shirt i närheten men inget spår av pojken. Platsen är 10 km från gränsen och man fruktar att det är sex-maffian från Holland som har fört bort pojken. Polishundar kunde följa spår till en bondgård ca 4 km från hemmet, men sedan tog spåren slut. Cykeln hittades på en åker. Tidvis sökte mer 1000 poliser samtidigt efter pojken. Mirco är med i Royal Rangers, hans föräldrar tillhör en pingstförsamling och farfar är pensionerad pingstpastor. Låt oss vara med i bön för familjen och alla berörda! Vi vet genom vår vän i Tyskland att farfar hälsar och är tacksam för all förbön. De ber mycket för gärningsmannen/männen och vill att han vänder om och blir frälst. Sprid gärna detta böneämne i Sverige till kyrkor och bönegrupper.

 

2 thoughts on “Ett ord i dag/Val 2010 /Jesus är sanningen/ FÖRBÖN!

 1. Hej Janne
  VAD som hänt Mirco vet vi inte, kanske han farit offer för en av de galningar som härjar, ja vi ber att allt skall klaras upp och och ber om Guds stora beskydd för pojken.

  Alag o Blag och rena soppan..en allvarlig tid vi lever i. Bara Gud vet allt om de planer som de har och han vet hur det blir och det vet vi med…../Maria

 2. Vad har hänt Mirco? Det låter fruktansvärt, vi måste be för honom.

  EU uppdelat i A och B lag?
  Varför inte dela upp EU i 27 bitar?
  Så får varje bit utgöra ett lag var!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.