Ett ord i dag /trohet, ärlighet

 

 

Min Herre

Gud vill beskydda oss från felaktigt tänkande, göranden och låtanden. Därför måste vi vara uppmärksamma och är vi uppmärksamma och låter den helige Ande verkligen visa i våra liv vad vi ska göra och säga och tänka och läsa, så är vi i linje med vad Gud vill.

Därför har jag nu rensat bort en del gamla inlägg från förr, sådant som har legat här, och som jag glömt av…då jag inte visste det jag vet nu. Och det dyker hela tiden upp nya sanningar, sådant som en troende bör veta, därför skall jag ta med mer om sådant som handlar om villoläror m m, Gud måste få tala i våra liv. Livets Ord besöker jag ej,  inte Arken, är inte heller med i någon församling och gillar inte ekumeniken.. jag vill bara lyda Gud.

*En gudfruktig människa leds av sin ärlighet. De ogudaktiga fördärvas av sin oärlighet.* Ordspr 11:3

2 thoughts on “Ett ord i dag /trohet, ärlighet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.