Ett ord i dag /Synden. Psalm 1. Dom.

 

 

Synd bryter ned. Synd förstör människans inren. Folk är så stolta över sina syndiga liv. Å vad det är smärtsamt att se hur de hädar Gud nu, nu liksom förr. Livsstilar som inte är bra framhålls som exemplariska och människor blir så grundlurade, ingen talar med dem om att det finns en Gud. Livet är ju så spännande, flärdfullt, kreativt, och man är sig själv nog, och tittar upp på sina idoler (avgudadyrkan), och vill efterlikna dem, men ingen berättar om Gud. Se på tv-programmen….

Synden kommer förr eller senare ikapp människor, men de tycks inte reflektera över det för de vet ju inte att de syndar. Detta problem är så stort och så brett, och så olidligt, för det kommer ju ett slut på denna tidsålder, och människor förstår inte att de inte lever ett gudfruktigt liv.

Den som är stolt eller inte har vett att skämmas över sitt syndiga liv kommer att få sitt välförtjänat straff av Gud. För den som förnekar Guds väg  (se Ps 1 ) återstår bara dom.

*Herren vakar ständigt över alla gudfruktiga människors planer och vägar, men de gudlösa är på väg mot domen.* /Ps 1:6

6 thoughts on “Ett ord i dag /Synden. Psalm 1. Dom.

  1. Marie, du har blicken riktad på honom. Han är din HERRE, och han beskyddar och bevarar dig. Han håller dig i sin famn och är för alltid nära dig.
    Han ser dig och han hör dig och han svarar på bön. Han är din Far. Ps 139 Ps 146 Den hjälp som kommer från Gud är fullkomlig och varar i evighet

    Kramar f Maria. Mail kommer. /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.