Ett ord i dag / Samtal. Lord, I accept

 

Samtal.

I said: “Lord, I can´t take it!”
He said: “I´ll see you trough.”
I said: “But what if I fall down?”
He said: “I´ll carry you.”

I said: “My fears are many.”
He said: “Trust me alone.”
I said: “But I´m discouraged.”
He said: “I´ll cheer you on.”

I said: “These tough times hurt.”
He said: “Please let Me help-
Remember, I love you.”

I said: “Lord, I accept.”    / P T

*

Denna vackra versen kommer från min släkting som skickade den till mig och min familj då vi hade det som tuffast nu i våras. Den kärleken som min släkting känner för Gud och för oss, den är underbar. Jag önskar ni fick möta henne och hennes underbare man. Kärleken från dem är sannerligen från Gud.   /Kram f Maria.  Gud är  god.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.