Ett ord i dag / Rättvisa? Godhet? Synd?

 

Lev för Jesus

Dagen.se hade många inslag i det senaste numret. Gå in på http://www.dagen.se/ så får du läsa och begrunda en hel del saker. Det syns helt tydligt att vi  detta år har val, eftersom alla partier vill överglänsa varandra i någon sorts snällhet/empati/Klokhet och mer. Vad är det annat än spel för gallerierna? Och som vanligt blir det väl de som inte har det så fett som råkar illa ut.

*

Jag anser att de senaste åren har det varit en politisk katastrof  när det gäller mycket som rör den enskilda människan. Detta är ju faktiskt fortfarande ingen politisk blogg, nej, men det finns mycket som retar mig må du tro, du som läser här.

*

Jag försöker att inte bli upprörd, men det blir ändå så ibland. Eftersom jag vet hur det kan bli då man är drabbad av vissa politikerbeslut, så undrar jag hur valserna skall gå detta valår? Ok, nu pratar vi om något annat: Det är märkligt att jag ofta ofta kommer in på Hesekiel, Jeremia, m fl profeter..nej det är ju inte konstigt egentligen, för det finns oerhört mycket synd idag, precis som på dessa profeters tid.

*

Synden florerar stort, och avgudadyrkan är också så stor. Och det som är Vääldigt stort är faktiskt, Lättjan, Högfärd, Frosseri, Girighet, precis som då. Därför att världen är full av detta så tror jag knappast att våra folkvalda kommer att kunna uträtta några större märkvärdigheter. Diskussionen är på gång att man inte skall kunna vräka barn, dvs familjer/ensamstående med barn, detta såg du kanske i en artikel i Dagen.se Är inte det lite sent påtänkt att komma med sådana frågor 2010?

*

Men vänta! Det är ju valår i år!  Oviljan att ställa upp för människor i nöd är för Guds ögon allvarliga synder, och de förfaringssätt som en del tjänstemän sysslar med, är synd i Guds ögon. Tänk om de visste det?

*

Därför får vi be att de vaknar, de som sitter på de där stolarna som gör att de kan och får bestämma…Trots att människor inte förtjänar det så är Guds famn alltid öppen för Alla, tänk vilken Gud vi har som inte bryter ett löfte, som alltid är rättvis, som alltid har en öppen famn, som vill att alla skall vända om från synden. Halleluja! Gud är god. Hoppas fler får inse det.

*

*Bekymra er alltså inte för morgondagen. Även den kommer Gud att ta hand om.* /Matt 6:34  Ja det är väl att man vet att Gud tar hand om varje dag och om det som man inte klarar själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.