Ett ord i dag/ Fukushima /LEVERERA?? Bara vara hans

 

 Foto AP

På tisdag morgon anländer det svenska företaget Isec:s kamerasystem till kärnkraftverket i Fukushima. Det är kärnkraftverkets japanska ägare Tepco som bett om hjälp för att minska riskerna för personal på plats.

Höganäsföretaget Isec utvecklar och levererar audivisuella övervakningssystem till kärnkraftverk och andra industrier med höga krav på tillgänglighet.

– Radioaktivitet är varken bra för människor eller maskiner. Vi har utvecklat moderna kameror som klarar av att sitta intill reaktorer, säger Niklas Barringer, vd för Isec.

Sedan tidigare finns äldre typer av kameror som klarar av radioaktiviteten men de är i svart-vitt. Isec:s kameror klarar färg.

Artikeln fortsätter…

Det som händer i Fukushima är så fruktansvärt. /Maria
_____________

Det talas mycket bland dem som arbetar idag att man skall “leverera”. När man levererar så utför man ett bra arbete, man är pressad att leverera en viss mängd arbete, annars blir man kanske av med sitt arbete.
När man kommer inför Jesus Kristus och är hans älskade barn, då behöver man inte “LEVERERA”.

Man får vara som man är och luta sig emot Kristus när det blåser och göra det man kan NÄR man kan, och han tillåter oss eller manar oss. Man behöver inte stressa, man behöver inte jäkta ihäl sig för att “leverera”.  Det är jag glad över, man får vara som man ÄR, man är värdig fast man inte är så pigg numera.
Önskar dig allt gott idag!
/Maria

4 thoughts on “Ett ord i dag/ Fukushima /LEVERERA?? Bara vara hans

  1. HEJ Marguerite! Tack för svar! Jamen det är ju jättebra att mågot händer på den fronten att visa människor om Jesus! ALLA behöver ju honom!Det behövs mycket arbete nu för att människor skall få komma till tro och ro nu innan Jesus kommer, världen är i skakning..
    Ja jag skall titta in till dig på bloggen. KRAM och FRID till dig/er! Gud välsigne er! /Maria

  2. Herrens Nåd och Frid Maria!!!Vi har väckelsemöten i en IOGT-lokal i Stockaryd,som ligger c:a 7 mil söder om Jönköping.Vi annonserar i Smålandstidningen. Om du vill kan du titta på min blogg: Marana,ta Marguerites blogg!!! Ja Jesus kommer snart,det ser vi och förstår, av allt det som övergår vår jord nu!!!Herrens rika välsignelse,vare med och över dig,Maria!!! Kram!

  3. Hej! M. Tack så mycket för din kommentar och för tyckande om denna sidan.! Det är så härligt när man kommenterar och säger det du säger : JESUS LEVER.
    Var någonstans har ni väckelsemöten?/tidningsannons? neråt landet?
    JAA Jesus är alltid densamme! vi väntar på Jesus. Gud välsigne dig/er. Kram f Maria

  4. Ja,det är skönt att vi får komma till Jesus precis som vi är!!! (Vilken fin blogg du har.Jesus Lever!!! Det har vi alltid som överskrift på våra väckelsemötesannonser i tidningen!!!) Ja,tack och lov,Han är densamme i går,idag och till evig tid,Han som var,är och skall komma!!! Herrens rikaste välsignelse! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.