Ett ord i dag/ Evigheten

 000200bf.gif

Det kommer en dag,då vi lämnar denna jorden.

En dag, som vi sällan talar om.

Du och jag, vi har alla hört de orden,att evigheten väntar när vi dör.

Du kanske säger: Jag vill ej höra,låt mig vara, kanske tycker du, att min fråga stör.

Men jag ber dig, att i ditt hjärta svara, Vem är din Herre, den dagen då du dör?

En dag så tystnar skratten,En dag så tystnar sången,så stanna upp ett tag min vän, och  låt mig fråga dig just nu:

När du sluter dina ögon, för den allra sista gången, Är du beredd att möta evigheten,

Har ditt hjärta frid med Gud?

Vad hjälper det om vi vinner hela världen? men ändå förlorar vår själ?

Ingenting, varken fattigdomen eller flärden kan hjälpa oss den dagen när vi dör.

Jag fick höra att min synd var förlåten, Jesus blod: Det var priset för min själ.

Jag är Hans, i livet och i döden, Min själ har funnit ro och allt är väl.

Och i den stund mitt hjärta slår det sista slaget, Och mitt sista andetag jag andas ut:

Är han där, och fattar mig vid handen, Han är min Herre, Min början och mitt slut.

En dag så tystnar skratten, En dag så tystnar sången, så stanna upp min vän, och låt mig  fråga dig just nu:

Är du beredd att möta evigheten, Har ditt hjärta frid med Gud?

/Sång/   Ja det är många människor som inte har frid med Gud. Men du som läser detta skall veta att evigheten väntar en gång, och Jesus gör evigheten till en skön plats att vila på. Det är viktigt att känna till att Jesus dog för oss alla, och att han väntar på ett svar från oss. Han vill frälsa och hela och bereda en plats för oss. Ta emot honom nu, var dag är frälsningens dag./ Maria

6 thoughts on “Ett ord i dag/ Evigheten

  1. Hej Samuel, nej ackorden har jag inte men de finns säkerligen på nätet, för detta är en gammal sång som du säkerligen kan hitta bland “Minns du sången”? på youtube o liknande sidor. Sök där.. ja fråga Gud han vet. Texten är så fin!
    /Hälsn Maria

  2. Hej Emelie, välkommen hit! Visst är sången vacker och det bästa det är att den är ju sann. Hur blir det en gång om man inte är frälst? Det vet vi som är frälsta, det blir svårt för människorna. De mistar allt. Därför måste vi berätta om tro på Gud och att Jesus frälser.
    /Maria

  3. Den här sången har min faster spelar på min farmors, pappas och brors begtavning, och jag tyckerr att den här låten är så otroligt vacker!

  4. Hej! Denna sång hörde jag på ett band här i morse och ville dela med mig. Evigheten kan vara närmare än vi tror och det gäller att välja sida.
    KRAM f Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.