Ett Guds barn/Sann enhet i den helige Ande

Människor som älskar Gud och vill göra hans vilja vill naturligtvis att alla skall bli frälsta. Därför att vi vill det och ber om detta, och vill bli sända av Gud att förkunna hans Ord, så gråter vi, för det gör ont i hjärtat att så många säger NEJ till Jesus.

I de tider som kommer så kommer det att vara en väldig turbulens och oro och svek mot Gud. Därför finns dessa bibelställen:

* Det skall komma en falsk fred och en falsk frid (enhet) 1 Tess 5:3

* Den enheten kommer att bestå av de som lever i mörkret och är onyktra 1 Tess 5:1-6 Och dem som inte älskar  sanningen 2 Tess 2:10

* Den enheten är en Guds dom 2 Tess 2:11 och måste därför vara domen över Guds hus 1Petrus 4

* Den enheten kallas för skökan i Uppenbarelseboken

* Den enheten är av världen (egen vishet o kraft)  1 Johannes 4:1

En falsk enhet kommer att framstå som en sann enhet.  Var är människorna som prisar Gud för att han frälste dem? Var är människorna som prisar Gud för att de får leva nära honom?

*Den grund ni står på är apostlarna och profeterna, och den sten som bär och håller samman byggnaden är Jesus Kristus själv! Vi som tror är förenade med Kristus, som delar i ett vackert, ständigt växande tempel åt Gud. Ni är också en del av den byggnad där Gud bor.* /Ef 2:20-22

Detta betyder att Kristi församling INTE är byggd på moderna idéer och uppfattningar utan på den andliga verklighet som beskrivs i Bibelns Gamla och Nya testamenten. Hur ser det ut i dag då? När Tikva och New Age  får fritt spelrum och Kundalini kommer in i kyrkorna då får den helige Ande flytta UT. Var det meningen? NEJ.

Besinna Guds Ord. Tiden är kort.  /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.