Ett Guds barn(?)/L Ravenhill:Judgment *Tillhöra Jesus*

 

Judgment Seat of Christ – Leonard Ravenhill

Leonard Ravenhill’s legendary sermon “The Judgment Seat of Christ” is not a paltry call to mediocrity but a heart-piercing roar for complete and total abandonment to Jesus. May eternity be stamped upon your eyeballs as you listen.

Leonard Ravenhill´s legendariska predikan “Kristi domstol” är inte ett ynka samtal till medelmåttor, men ett hjärte-vrål  för fullständig och total överlåtelse åt Jesus. Måtte evigheten stämplas på din ögonglober när du lyssnar.

 VIDEO SERMON:

<iframe width=”560″ height=”349″ src=”http://www.youtube.com/embed/HrFC-et2Ul0” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

*
*
Jag tror att många människor verkligen är totalt överlåtna till Jesus Kristus. Jag tror också att många människor INTE är överlåtna åt Jesus Kristus. Vi vet inte vilka det är som är av vardera sorten, det vet bara Jesus och människorna själva.

Det jag har förstått av min egen vandring med Jesus, det är: Överlåten åt Jesus på heltid, för alltid, eller också INTE. Jag har gjort mitt val, har du?

2Co 13:5

Rannsaken eder själva, huruvida I ären i tron, ja, pröven eder själva. Eller kännen I icke med eder själva att Jesus Kristus är i eder? Varom icke, så hållen I ej provet. 2Co 13:6

Att vi för vår del icke äro av dem som ej hålla provet, det hoppas jag att I skolen få lära känna. 2Co 13:7

Men vi bedja till Gud att I icke mån göra något ont, detta icke för att vi å vår sida skola synas hålla provet, utan för att I själva verkligen skolen göra vad gott är. Sedan må vi å vår sida gärna anses icke hålla provet. 2Co 13:8

Ty icke mot sanningen, utan allenast för sanningen förmå vi något. 2Co 13:9

Och vi glädja oss, när vi äro svaga, men I ären starka. Just detta bedja vi också om, att I mån alltmer fullkomnas.

 /Maria

2 thoughts on “Ett Guds barn(?)/L Ravenhill:Judgment *Tillhöra Jesus*

 1. Hej Lennart Jaha! så Leonard var hans mentor, ja världen är ju liten, men han hade då en bra lärare! Predikan är bra och jag hoppas hitta fler av samma sort, har du förslag på talare? Tar gärna emot förslag på artiklar.
  Frid.

  /Maria

 2. Hej!

  Stark predikan av Leonard Ravenhill.
  Fick precis reda på att Leonard Ravenhill
  var sångaren Keith Greens “mentor”.
  De ligger begravda på samma kyrkogård,
  deras kroppar alltså.

  mvh L.S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.