Ett Guds barn/ Relationen till Gud

 

 

Fiender.   Usch vilket ord.   Kamp.   Å vad det kan vara svårt att leva ibland.   Kraft, ja var hämtar man den mitt i kampen, om inte hos GUD?

Det finns ingen annan som kan kämpa kampen för dig, som vet vad det handlar om då man känner sig trött och ledsen för oförrätter/elakheter/lögner som begåtts.

GUD VET ALLT och han är alltid beredd att hjälpa, styrka, glädja, överraska, gråta, hela, förvåna, och vilja att vi lyder. VI kan inte ordna allt själva, det går inte, för vi trasslar till saker och ting och går fel vägar och är allmänt yra då det gäller att fatta vad man skall ta sig till i en pressande situation.

När man börjar förstå att GUD vill hjälpa då gör man som alla de övriga Gudsmänniskorna i bibeln; man ropar till Herren om hjälp. OCH hjälpen kommer. Gideon i Domarboken av rädd för överheten. Gud hade förståelse för detta men uppdraget han hade kallat Gideon till, stod fast. Han hjälpte Gideon på alla sätt och Gideon fick mod.

Så är det för oss också, Gud ger oss MOD. Gud ger oss KRAFT, håller du med om det? Har du varit i situationer som du inte hade klarat utan Guds hjälp? Det har säkert varit tuffa tag för dig med, du som läser här på sidan. Jag har också varit utsatt för hemska saker och är inte klar med bekymmer än…men jag vet vart jag skall vända mig: TILL HERREN!

Ta nya tag, ja. Se framåt, ja. Be och tacka för att Gud är god, jaaa. Självtillräcklighet är en farlig fiende, för den får oss att tro att vi kan fixa allt själva, oj vad lurade vi blir då. Vi kan bara åberopa seger och få seger då vi räknar med Gud och lägger allt i hans händer!

Vi har Bibeln att tillgå och lita på, Guds ord är inte lögner, det är ett sätt att leva på att förstå hans ord och leva efter dem. I bibeln står allt som vi behöver veta för våra liv. Det är den viktigaste boken vi kan läsa och det är de viktigaste orden vi kan få tag i och det är den viktigaste kontakten vi kan få: GUD.

Relationen mellan dig och Gud =LIV.   Låt relationen bestå och låt den växa, för att gå den väg som Gud har bestämt för dig.

Har Gud första platsen i ditt liv?

*Herren står ut med vår svaghet och ser i den möjligheterna. Jag är glad att få förkunna: Sådan är Kristus. /B Karlsson

 pray12s1.gif

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.