Ett Guds barn / Prövningar. / …följ du mig!

 

Att vara kunnig på ALLA områden är inte lätt att vara, det behövs mycket studier för det. Frågan är vad man får reda på då man verkligen vill veta olika saker, vill man veta så får man veta. Men alla människor vill inte veta ….det gör för ont eller det tas inte den tiden till forskning om vad för värld vi lever i.

På denna sidan kan du hitta alla möjliga frågeställningar/frågor som jag har och undrar över och inlägg som vill belysa både NWO och andra saker som är farliga för världen och samhället, Jag  vill inte godta allt , utan försöka få fram sanningen…

Jag pratade med en man i affären om tandkräm och jag sade att flour inte är bra, men han tyckte att “de” hade bestämt att vi skall ha det och då måste det ju vara bra!

Människor godtar saker utan att reflektera eller reagera. Det är likadant nu inför höstens val där siffrorna från SIFO åker upp o ner och man satsar miljoner på pensionärerna som är den största valgruppen, de kommer att återigen bli grymt besvikna… Rättvisa? I år igen?

Och: Världen och dess prövningar får vi verkligen ta del av om vi är troende. Prövningarna tycks ibland aldrig ta slut, men se, det är ju fel att de aldrig kommer att sluta, för det gör de ju, eftersom GUD vet exakt hur mycket vi tål. Han vill också att vi skall härdas och slipas för att vi ska kunna gå ut med hans ord och kunna göra HANS VILJA.

Att göra HANS VILJA borde vara de VIKTIGASTE i en kristen troendes liv. Vi kan ju inte inbilla oss att vi ska kunna vara människor TILL HJÄLP, om vi INTE fått genomgår PRÖVNINGAR. Därför är jag faktiskt rätt glad på sätt och vis, över mina prövningar, för de bevisar och visar mig att Gud räknar med mig, han visar i dem att han har en PLAN för mitt liv, för vår familjs liv. Halleluja! Det betyder att vi får vara med och strida för tron och för det den är.

1.En dag jag möter på en enslig stig En främling som på vandring är.
Hans rygg är böjd, han går med trötta steg, Och se, ett kors hans skuldra bär.

Tag korset upp och följ du mig! Den kallelsen mitt hjärta når. Då han gav allt, kan jag väl tveka mer Att följa Jesu spår?

2.Han stannar och han viskar ömt mitt namn, Och vem han är jag nu förstår. Jag ser hans hand som sargad blev för mig Och helga pannans törnesnår.

3. Jag ropar: Herre, jag vill följa dig Och bära korset, som är ditt. Ett annat kors jag då med bävan ser, Ett kors jag undflytt  –det är mitt.

4.Se, nu hans kärlek helt besegrat mig, Mitt kors jag glad för Jesus bär. Jag livet funnit i hans efterföljd, Hans kors en dyr klenod mig är. /A H

Tack Jesus.  /Maria

6 thoughts on “Ett Guds barn / Prövningar. / …följ du mig!

  1. Hej Andreas, Nej enligt vissa tandläkare och läkare är det inte bra, jag har många länkar där man kan läsa inte så roliga saker. jag skall se om jag kan hitta dem och skicka dig dem.Förstör tänderna- det kan man ju inte tro, eller hur?
    Det var därför jag gav denna kommentar till denne man vid hyllan med tandkräm. /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.