År 2010/Katastrofernas år/Lyssna på Celente här

JESUS  är Vägen Sanningen och Livet

Världen är inte en trygg plats. Se gärna  G Celente som talar i video

Ekonomiska krisen kan tvinga ihop EU armén  >> 22/8-10
Irans reaktor laddas nu >> 22/8-10
Ny katastrof i Kina Yalufloden översvämmad >> 22/8-10
Iran hotar med en global respons vid attack >>

Det går  många rykten och s k spekulationer, OCH i det  måste vi  inse att Herren Jesus Kristus är den enda vägen. Så har det varit i alla tider, men människan vill själv ha makten över jordklotet och gör upp många olika planer och startar många olika krig. Tror du som läser att jorden kan bestå i femtio år till? Jag tror inte så.

Video

2.http://www.youtube.com/watch?v=GpCRCGP1iXg&feature=related  HÄR kan du lyssna till vad Celente säger om oljekatastrofen i Mexikanska Gulfen och en depression i USA och människors död efter katastrofen i gulfen. HAR sanningen kommit fram? Nej jag tror inte det.

Denna video säger dig hur  regeringar ljuger…

I Bibeln finns både världens början och slut återgivna och hela mänsklighetens historia, från syndafallet ända till försoningen genom Jesus Kristus och Guds slutliga seger över ondskan.

/Kram f Maria

13 thoughts on “År 2010/Katastrofernas år/Lyssna på Celente här

 1. Hej Janne. Vår planet håller på att förblöda och krascha och Gud vet om det. Våra politiker o andra uppsatta (av sig själva o godtrogna) förstör nu det som är kvar, men säger de har lösningarna i ett globalt samhälle.
  Gud ruskar på huvudet och gråter över människorna och han vet att de får sitt straff, själva är de totalt omedvetna om detta.
  Lyssnade människorna och gav sitt liv åt Gud skulle vi inte ha /haft dessa problem.
  Men Gud har ju förutsagt allt detta så det är bara att se på förödelsen….
  Tack gode Gud att vi fick insikt och kan och vill tro på ditt eviga ord, /Maria

 2. Jag vet att Gud nog skrattar åt våra planer, som Psalmerna säger. Det är ju helt vettvilligt sådana omvägar vi människor går istället för att lyssna till Guds Ord! Han tar hand om oss och vi behöver inte vara oroliga, om vi så dör. Om man (vetenskapsmännen, politikerna och vi andra!) ville lyssna lite till universums skapare har att säga om hur vi ska handskas med omvärlden, så kanske Han har ett och annat att säga oss! Har inte Jesus sagt att vi ska ha liv och liv i överflöd? Ja, det är när vi kommer med Honom.

  Den som på allvar vill få “beröm för att ha räddat världen”, får ett och annat att syssla med, som listan med “ohyggligheter” ovan antyder. Ingen av oss är fri från synd, men jag tycker att vår tilltro till dessa globala skojare är alldeles för stort. Godtrogenheten är en skön och avslappnad inställning! Ångestfri. Vi ska nog bara vara godtrogna inför Gud!

  🙂
  Smileys gör man på vanligt sätt och då gör datorn ett litet glatt ansikte!

 3. Hej Janne. Jag blir verkligen förskräckt över alla saker som går att hitta om de system som människor TROR och litar på- istället för att de litar på Gud.

  De program som denna överhet sysslar med är grymma och vansinniga. Men vi kommer att få se ännu mer om detta. Hur var det under kriget /nr2/ i Sverige? Vad sysslade de med då? jo experiment på människor m m.

  Global rättvisa? VEM bestämmer om global rättvisa? jo de som drar upp riktlinjerna för hur det SKA vara.

  Men är det inte så att vi faktiskt har Gud som bestämmer? Han bestämmer i alla fall över mig- och det är jag innerligt glad över.

  VARFÖR VARFÖR VARFÖR är människor så helblinda eller FEGA att de inte gör mer för att gräva upp dessa hemskheter och protestera och handla? Jag vet inte, jag vet bara att världen är rutten, det stinker!!!!
  Smiley, har ingen smiley här i programmet men jag har ett leende på lur alltid.

  GUD har kontrollen och lämnar inte den troende.
  /Maria

 4. “Att tillsammans med Etik & Energi genomföra ett årligt ekumeniskt seminarium om klimatfrågan”.

  Ja, Sveriges Kristna Råd om ni är intresserade av etik: kolla upp etiken bakom FN:s vaccinationsprogram, steriliseringarna av afrikaner, nanotekniken i mediciner, lanserandet av gmogrödorna i Agenda 21, vädermodifieringen i klimatpolitiken, befolkningsreduktionsprogrammen, det korporatistiska styrelsesättet, manipulerandet med fakta i klimatprogrammen hos IPCC, storföretags inblandning och sponsring av de olika FN-organen, vad som hände i Rwanda 1996, i Kosovo, i hungerkatastrofen i Sudan för några år sedan, och hur vattentäkter förstördes i FN program i Bangladesh och arsenikförgiftade medborgarna mm

  Global rättvisa kommer senare…när FN och SKR är klara med listan ovan. Jag tror knappt det är sant vad man läst när man intresserar sig för “det internationella samfundet” och dess publikationer.

  Jesus, hjälp oss fria oss från dessa “förhoppningar” och se till Dig! Vi har fått en värld till låns.

  🙂

 5. Arbetssätt SKR:
  En formell klimatarbetsgrupp tillsätts av SKR i samarbete med Etik & Energi. Samverkan skall också
  ske med Sensus och Bilda. Arbetsgruppen ges följande uppgifter:
  – att tillsammans med Etik & Energi genomföra ett årligt ekumeniskt seminarium om
  klimatfrågan
  – att verka för löpande dialoger mellan teologer, politiker, naturvetare, samhällsvetare och
  företrädare för näringslivet för fördjupad reflektion
  – att bistå kyrkor och församlingar med råd och information
  – att vidareutveckla kyrkornas gemensamma opinionsarbete för en hållbar utveckling
  SKR/AU
  att koppla ihop klimatfrågan med behovet av global rättvisa samt social och ekonomisk utveckling—– ?????/Maria Global rättvisa?

 6. Hej Janne. Hade jag hört eller läst detta som finns att tillgå idag- för 25 år sedan hade jag inte fattat så mycket- inte trott det kanske-

  Sveriges Kristna råd tycks gå med på det mesta, om de stödjer FN överhuvud taget kommer de att gå med på resten också.
  Jag har en bok om vad de sysslar med o det var ingen rolig läsning.

  Om de är med i klimathandlingsprogram är de väl med i resten också kan man tänka.

  Men..då tillhör inte jag mmassan- som tur är, för jag vägrar ayy ställa upp på sådana tankar som du förklarar om här. Jag har Jesus och Guds Ord och håller mig till det. Jag tror inte på samhället – jag tror på Gud-liksom du, men Gud har fått mig att vakna och se vilket ruttet samhälle vi lever i.

  SKall titta på länkarna strax- det är helt otroligt vad man kan hitta och ta del av, och vad folk inte vet om dessa saker.
  /Maria

 7. Här är ett exempel på vad jag menar med konsensusskapande internationell åsiktsformande:

  Det är sveriges Kristna Råds klimathandlingsprogram skrivet 2008.

  http://www.skr.org/download/18.596dfd2811604b2cde9800017660/Klimathandlingsprogram+för+SKR.pdf

  Programmet nämner IPCC i första meningen och “hållbara utveckling” i sista meningen. Därimellan kommer runda bordsamtalsformen, PPP public private partnerships (affärsmän och politiker och välgörenhetsorgan samarbetar), intrareligiös ekumenik, miljöaspekter i predikningar, internationella standarder för energiförbrukning och att leva en “enkel, hållbar livsstil”.
  (I Agenda 21 finns allt presenterat)

  Det vore tydligare att säga att Sveriges Kristna Råd stödjer FN och har adopterat FN:s syn på världen.

  Ställer sig Sveriges Kristna Råd bakom FN:s tankar om befolkningsreduktion i världen och vädermodifiering också, kan man fråga sig?

  🙂

 8. Massprogrammering av människor leder till galenskap.
  När programmerarna vill vara i bakgrunden och inte är valbara eller under ansvar till andra än politikerna (som lyder och inför rekommendationer) så finns det bara två knep att tillgå, om och när opposition till spelet börja växa – att låtsas som det regnar eller slå ned och tysta oppositionen.

  Vi är människor en och en och är skapade av en stor Gud, som ser oss som unika individer.

  Programmerarna tycker att mänskligheten är en *massa*, som kan styras genom omfattande framtidscenarier och datastyrda program/projekt/politiska käppar och morötter.

  Vi har inte valt någon att bestämma hur vår framtid ska se ut, 30 år i förväg. Det ansvaret har planerarna själva tagit på sig (mestadels utan vår vetskap).

  Det öppnas en ravin mellan oss på andra sidan och dem som följer samhället i “god tro” – 10 år i taget.

  Vi kanske får minnas att frågor om Islam, ekumenik, homosexualitet, veganism, tatueringar, övervakning, porr, terror, koldoxid som klimatfaktor etc var kontroversiella ämnen för 10-15 år sedan.

  Idag finns konsensus och politisk korrekt version av alla dessa frågor, som vi ska ta för given. Annars ses vi som “galningar” och “subversiva element”.

  De politiskt korrekta svar som folk ger kommer ofta direkt ur de olika FN programmen, som förbereds av nationella politiker och media…

  Vi får hålla oss till Bibeln och Guds Ord.

  Här kommer en smiley in
  🙂

 9. Hej Janne. Tck för alla länkar och för allt du skriver o förklarar. Jag lyssnade en del på Celente i olika länkar och jag tror/anser att denne man är kunnig. Att politikerna för oss in krig och elände det har man haft svårt att fatta, men om man går till de källor som berättar på ett sakligt och förnuftigt sätt så förstår man ännu tydligare politikernas rävspel.

  Vad våra svenska politiker sagt de senaste dagarna och veckorna tro jag inte ett dyft på. INTE SKAPA ORO, är deras tysta motto.
  Vad vet människor om EU? Är det sååå väldigt många som vet något om Lissabonfördraget?
  Är det så månnga som vet vad NWO är?
  Svar Nej.

  Det stundar svåra tider. Det är underbart att vi har en stor Gud som har kontrollen på vad som händer, men det är sorgligt att människor inte hänger med om vad som är på gång. G Celente talar om var vi står just nu och det är ingen trevlig vetskap, och vi vet vad Bibeln säger.
  Skall kolla dina länkar igen, Tack.
  /Maria

 10. (Citat ur artikeln om Europaarmén)

  “Nick Witney, a senior policy fellow at the European Council on Foreign Relations and former head of the European Defense Agency, said, “I hope that … once the dust has settled from this financial collapse people will look around and say, ‘We will have very little defense capability left if we continue to duplicate it all on a national basis,’ so the logic of pooling efforts and resources will, I hope, reassert itself.”

  Nick Whitney, en forskare på European Council of foreign relations (Obs! det finns en EU variant av CFR! CFR, Council on Foreign Relations gör USA utrikespolitik, mer eller mindre).

  Nick W. säger “order out of chaos” igen – ett mantra som policygubbarna upprepar, så fort de öppnar munnen: Efter den ekonomiska krisen kommer “mer internationell ordning och samarbete över alla gränser”.

  Det är precis vad kriserna syftar till – ny internationell ordning. En EU armé ligger förberedd i Lissabonfördraget. För den som är intresserad av att se hur EU är tänkt att fungera!

  🙂
  Kul att göra smiley!

 11. Här är några länkar:

  Israel Iran Attack Bushehr – News Results
  Will Israel attack Iran in the next three days?
  Yahoo! News – Aug 17 07:55am

  Israel Urges Pressure Against Nuclear Iran Fox News – Aug 21 01:55pm

  Israel: Fueling up Iran reactor ‘unacceptable’ MSNBC – Aug 20 06:18pm

  ‘Israel has days to strike Bushehr’
  Bolton: Russia to load fuel into reactor on Saturday. … WASHINGTON – Israel has only mere days to launch an attack on Iran’s Bushehr nuclear reactor if Russia makes …

  http://www.jpost.com/IranianThreat/News/Article

  Bushehr – Iran Nuclear Reactor
  Iran maintained that it would not ratify 93 + 2 due … with the Iraqi Osiraq reactor two decades ago, Israel was thought to face a choice as to whether to attack the Bushehr …

  http://www.globalsecurity.org/wmd/world/iran/bushehr.htm

  ‘Israel has 8 days to strike Iran’
  Ex-US envoy to UN Bolton: Attack before Bushehr facility ready. … Former US envoy to the UN John Bolton said Monday that if Israel wants to prevent Iran from acquiring …
  http://www.jpost.com/IranianThreat/News/Article.aspx?id=185044

  Should Israel Attack Iran? | Bloggish | Jewish Journal
  Should Israel Attack Iran? The Bushehr nuclear power plant will soon be … Help … John Bolton is more than likely right in his assumption that Israel shall attack Iran …
  http://www.jewishjournal.com/…/should_israel_attack_iran_20090707

  Goldberg: Israel Likely To Attack Iran
  [Aug 10, 2010] Iran’s Bushehr Nuclear Reactor About To Start… … therefore the whole Goldberg article is Highly Flawed and Israel cannot attack Iran …

  http://www.huffingtonpost.com/2010/08/11/goldberg-israel-likely-to

  John Bolton: Russia’s Loading of Nuke Fuel Into Iran Plant Means …
  … rods into an Iranian reactor has touched off a countdown to a point of no return, a deadline by which Israel would have to launch an attack on Iran’s Bushehr …
  http://www.newsmax.com/Headline/John–Bolton–Iran–Nuclear... – Cached
  Israel: Iran’s Bushehr nuclear plant totally …
  ‘Israel has days to strike Bushehr’ jpost.com 4 days ago – WASHINGTON – Israel has only mere days to launch an attack on Iran’s Bushehr nuclear reactor if Russia makes …
  dailyradar.com/beltwayblips/story/israel-iran-s-bushehr… – Cached
  Israel Matzav: Washington Times: Bomb Bushehr
  … threat from Iran. The Free World depends on Israeli power. While I believe that ultimately Israel will have to attack Iran’s nuclear program, bombing Bushehr …
  israelmatzav.blogspot.com/…/washington-times-bomb-bushehr.html – Cached
  Israel: Fueling up Iran reactor ‘unacceptable’ – World news …

  BUSHEHR, Iran – Israel on Saturday denounced Iran’s … has said a nuclear-armed Iran would be a threat to its existence, raising concerns Israel could attack …
  http://www.msnbc.msn.com/id/38792667 – Cached
  YouTube – Israel has 3 days left to attack Iran’s nuke plant …

 12. Celente har förutspått de mesta som är på väg – ekonomiska krisen, nya krig, vittrande pensioner, espressokaffetrender, grön konsumtion etc. Hur? Ja, han känner spelarna och har inte en hög uppfattning om de rävspel som pågår när kamerorna släcks.

  Vi vill inte ha krig i Iran och Pakistan och militär upptrappning. De flesta som inte har det intresset håller nog med om det. Tyvärr leder våra politiker oss in i detta kaos med full insikt om konsekvenserna (åtminstone vissa politiker).

  En attack på Bushehrreaktorn har man pratat om i tio år snart, och Israel har redan genomfört en flygraid på Bushehr redan (på 80-talet tror jag).

  “När bankerna kraschar ekonomin leder politikerna oss till krig, precis som efter Wall Street kraschen 1930-talet”, säger Celente.

  “Sveriges ekonomi är på bättringsvägen och vi ska klara välfärden”, säger svenska politiker och tidningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.