ESC/ Min helige Gud. Skaparen och skapelsen vanäras

 

PORTEN

Med starka övertoner och undertoner av NWO och NEW AGE stiger jublet i arenan och en skäggig dam träder fram som Fågel Fenix och sjunger om den och förtrollar människorna. Det är en skam och det är den NYA tiden som kommer och som det görs reklam för på ALLA sätt. Man pratar om fred och frihet men man vet INTE att det bara finns hos en helig GUD, den GUD som skapat Himmel och Jord och människorna.

Skall då denne man förklädd till kvinna och man få framträda….Ja enligt människor utan normer och tydlighet och klara sinnen och hjärta- där får vad som helst hända. Gay-kulturen har tagit ut svängarna! och är här för att stanna och bereda väg för värre saker. Kommer man ihåg Sodom och Gomorra…

2 Kor 11:14 Och det är inget att förvåna sig över. Satan själv gör sig lik en ljusets ängel. 15 Därför är det inte underligt att också hans tjänare uppträder som tjänare åt rättfärdigheten. Men de kommer att få det slut som de förtjänar.

En annan Kristus, en annan ande, det är vad människor vill ha….. Bibeln är Guds sanning och allt som avviker från den är fel.

Och Gud skapade människan till sin avbild, till Guds avbild skapade han henne, till man och kvinna skapade han dem.
Så skall jag visa min storhet och helighet och göra mig känd inför många hednafolks ögon. Och de skall inse att jag är HERREN.
Upphöj HERREN, vår Gud, och tillbed vid hans fotapall! Helig är han.
Ty Guds rike består inte i mat och dryck utan i rättfärdighet och frid och glädje i den helige Ande.
*
MIN GUD är helig och han ser inte mellan fingrarna  i detta. Det är en avsky jag känner, det är att göra våld på skapelsen, det är ett allvarligt brott  emot Guds helighet. Hur kan detta få ske? Jo men det talas om att det är en tävling, en rolig “grej”, you name it…. Men det är INTE sanningen.

När Antikrist träder fram i stor skala och person och förvillar ännu fler människor då är  det inte lika kul längre, och det är dit världen är på väg med stora  steg, och det är inte svårt att se hur lätt det är att förvrida huvudena på folk!

Det är sorgligt att leva i denna tid på många vis och det är en farlig farlig tid vi går till mötes, den enda trösten i eländet är att JESUS LEVER, att frälsning finns att få och att Gud finns och skall göra upp med ondskan.

name-graphics-maria-545505

Korsets väg är den bästa vägen!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.