En värld i brand/Världsregering m m

   Rena hjärtan

Det talas om att friheten att få använda internet skall skärpas, nya lagar kommer att införas för nu skall ju den nya världsordningen ta form och införas..och därför kommer hemsidorna (särskilt de om tro) att inspekteras och kanske stängas av…

Det finns mycket på “nätet” som är nyttigt att läsa, och jag var och besökte Elvor o Janne Ohlin , och där hittade jag följande intressanta inslag:     på länk:  

http://elvorochjanne.se

Vi kan läsa om hur de troende i Ryssland får allt svårare att utöva sin tro och idag 9/11 – 09 på 20 årsdagen av Berlinmurens fall. Murens fall skulle då visa Rysslands nya öppenhet istället läser vi något som visar motsatsen. Samma antikristliga ande börjar nu bli synlig i Ryssland med. Lyssna på de 4 Mp3 budskapen vi spelade in som visar Rysslands plats i världsregeringen. Del 1 Del 2 Del 3 Del 4.

Nyheten talar om hårda restriktioner gällade vilka som får predika mm. Missionärer måste ha skrivna tillstånd för att kunna åka in mm.

Vilket sammanträffande att samma hårda lagar (missionsverksamhet) även nu har fått gehör i England (Lejonet) Man kan undra vem som sitter och drar i alla trådarna egentligen. Kan det vara Vatikanen ? Och vi är rädda för att mycket snart har vi samma sak över oss här i EU. Det är tydligen Judar och Kristna som inte riktigt platsar in i den här Nya Världsordningen som nu håller på att sänka sig ner som en osynlig snara över oss. (Läs nu Ps 91)

David Wilkerson var i Ryssland och predikade 2001. Mitt under predikan började han att gråta  Han började att profeterera och sa att: tiden var mycket kort att verka i Ryssland innan det stängs igen.

Vi känner nog båda 2 en varning för att restriktioner är på gång även här. Vi uppmanar er ladda hem så mycket material ni kan nu. För religionfrihetens dagar är räknade i Sverige. De fria hemsidornas dagar är räknade i vårt land så skall du varna mänskor så gör det nu.

Mvh Ohlins

http://www.elvorochjanne.se/laror-debatter/utlandet/index.html

/Vi måste börja ta till oss vad som kommer att ske och vi måste börja reagera, vi allesammans som vill nå ut med Jesu budskap. Jag vågar tro, jag vågar visionera, vågar du det? tror du på att Gud bär dig genom allt och beskyddar dig? Jag tror att det är så, HAN är med i allt och HAN styr och han regerar och han älskar att se oss bära fram hans budskap, HANS ORD.  Så se framåt, se uppåt, se på JESUS KRISTUS, vår Herre och Frälsare.  /Maria

 

6 thoughts on “En värld i brand/Världsregering m m

 1. Vet inte vilka de där Elvor och Janne är riktigt, är det samma Janne som i “Janne snackar”?

 2. Hej Andreas.Jag tipsar också om Bibelfokus, där jag lånat artiklar från Lennart. Han är bra på att förklara och likaså Elvor o Janne.
  Delar av artikeln om avfallet har jag med här.
  Tack för att du tycker att jag har med bra många saker, men inte allt har jag ..Just nu lyssnar jag på föregående inlägg fr Elvor o Janne, del 1-4 MYCKET intressant och i dagens läge..profetiskt!! LYSSNA!
  /Maria

 3. Hej. Var på “Blogg 29” i dag och tittade. Och det var nån där som tipsade om en sida från Lennart Jareteg, den här http://www.bibelfokus.se/avfallet . Vet inte om du redan sett den men det spelar väl ingen roll (?).

  Som vanligt har jag själv bara skummat igenom den sidan och filmerna på samma sida, för jag är så trött på att alltid läsa allt (varför ska man läsa annat när “Jesus-lever-Maria” redan skriver allt man behöver veta?).

 4. Hej Janne Människor är ju redan så kränkta, jag tycker mig se i din komm att det är väldigt bakvänt detta. De olagliga o förtryckande ideologierna kommer kanske att styra helt o hållet, om vi tänker på vad som händer i Ryssland, Kina, Israel…m fl ställen
  Jag skall kolla länken du lämnade. Mänskliga rättigheter? Finns det sådana fortfarande..
  /Maria

 5. Jag läste på FN-sidor härom dagen att organisationen vill förbjuda “kränkningar” av människors tro och övertygelser.

  Religiös tro räknas som en mänsklig rättighet och att kritisera andras tro eller övertygelser är inte tillåtet!!

  Att aktivt missionera mot eller för en tro är likställt med att bryta mot mänskliga rättigheter då…

  Det är förstås klart att mkt religiöst våld och förtryck i världen behöver stävjas, men att jämställa alla religiösa yttringar med varandra är en form av våld/förtryck i sig.

  Då kan ju olagliga handlingar och förtryckande ideologier få fritt fram att coexistera och ingen kan kritisera dem – det är ju ett brott mot mänskliga rättigheter…

  – “alla blir saliga på sina tro!”. Och FN sätter den internationella standarden…

  Vi ska hålla oss till Kristus, inget annat!!

  SE/googla: Freedom of religion or belief,
  UN special rights rapporteur, Asma Jahangir

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.