En värld i brand/ Synden

image001133.gif

David Wilkersson ; ni vet säkert vem det är. Han har skrivit boken “Synen”. Boken är tryckt 1975. Boken har några år på nacken, men när man läser den kan man med ett rysande titta på den situation som är nu och på vad hans profetior säger. Jag skall ta med ett avsnitt ur hans bok nu, avsnittet handlar om Synden.

“Sodoms synd på väg.”

Sodoms synd kommer att upprepas i vår generation. Av alla synder Sodom gjorde sig skyldig till, var den allvarligaste de uppretade Sodomiternas homosexuella attacker, när de försökte antasta oskyldiga människor. Massmord har blivit vardagshändelser i vår tid. Via TV blev vi ögonvittnen till massakern under de olympiska spelen.

Liknande händelser är numera så vanliga att man nästan tar dem för givet. Världen är inte längre chockerad över dessa tragedier. Bibeln säger; att såsom det skedde på Lots tid, så skall det ske vid Människosonens tillkommelse. Jag har sett saker i min syn som gör att jag fruktar för mina barns framtid. Jag menar vilda kringströvande hopar av honosexuella män, som öppet antastar oskyldiga barn i parker, på gator och mer undanskymda platser.

Dessa attacker av sodomistiska hopar kommer förvisso, och fastän man försöker dölja vad som sker, vet de polisiära myndigheterna till fullo vad det är fråga om.” /D Wilkersson/

Jag tror att vad boken SYNEN berättar i sin profetia om olika saker som David tror kommer att ske, det är sant. För vi kan alla se hur världen har förändrats. Vädermässigt, och hur människor beter sig mot varandra. Empati och kärleksfullhet börjar att ta en annan väg, det har blivit ett mycket hårdare klimat då det gäller allt detta. Samhällena idag snarare uppmuntrar all synd, den är inte abnorm utan tillåten.

Vi läser om i tidningarna dagligen om människors beteende som inte visar på mänskliget och värme utan på allt större råhet. Idag stod det på löpsedeln om hur en familj satte sitt 4-åriga barn i frysen. !!!!!!!!!!!!! Jag kan inte kommentera detta, det gör för ont.

Jag återkommer till David Wilkersson, till profetior och världens tillstånd….

“Om Ordet förunnas de svaga och små skall växtkraften hela vart avbrutet strå. Om Ordet förkunnas som sanningens säd skall kärleken växa på orättens väg. / Per Harling

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.