En värld i brand/ NWO och pengarna

http://www.youtube.com/watch?v=lDJc0PZV-Bk   DENNA film bör du absolut se, den handlar om EKONOMI, inte vardagsekonomi, utan det handlar om DE STORA PENGARNA. Här kommer en förklaring på engelska för den som vill ha lite bakgrund till filmen:

This is a story that tells so much truth in one segment that it is amazing that its been allowed to air on a tightly-controlled network like MSNBC. Meanwhile, over on Mad Money, the opposite is going on- Jim Cramer is defending Bernanke and the status quo even at the point of defending the ‘Illuminati, Trilateral Commission and Queen of England.’

 “Nu har man har kunnat läsa om hur triljonerna ökar gradvis i Bloomberg och andra businesstidningar, men inte i mainstream press. Bara detta dolda faktum är nog för att stänga ned internet….” Tack Janne och Jan-Ola för film och kommentar. Och jag är så glad att ha vänner som skickar olika saker för att hålla mig underrättad om vad som sker.

Det händer stora otäcka saker ute i den stora världen. Men när pengarna en gång tar slut och är värdelösa är inte världen så stor längre, då är det slut på lyx och prylar, då får vi vara glada om vi har en bit mat att äta. Varför är det så svårt för vissa att fatta att detta inte är konspirationer, eller annat knasigt,  utan det är en grym verklighet vad de där herrarna beslutar, vad de gömmer/undanhåller för folk/, HUR kan sådant här få förekomma…? (Barnslig fråga……jag vet ju svaret)

Jag har många frågor och jag är så ledsen över hur det ser ut, men å andra sidan så kan jag läsa allt detta i bibeln. Den är verkligen sanningens bok. MEN folk blundar för den och kommer sedan och kommenterar världsläget och ger FINFINA prognoser för framtiden! Ojoj, vilket ljugande. 

Ja jag har mycket mer att säga om det, men då blir det lååångt, och det orkar jag inte, utan jag ber dig som läser att hålla dig underrättad.

En annan film som jag såg på nätet heter “Coming depression” /Vad kan den handla om?  Skall se om man kan hitta den någonstans.

http://www.youtube.com/watch?v=6-HXn_YvCK4&feature=related

Men här är en annan film som förklarar var pengarna kommer ifrån, eller rättare sagt varför de är så mäktiga och vad som ligger bakom: Vi är slavar under pengarna.De äger oss.Politikerna äger oss….När kommer protesterna över detta? NWO är här. Välkommen tillbaka hit för att läsa mer…

 
 

4 thoughts on “En värld i brand/ NWO och pengarna

 1. Hej Janne Vi måste våga öppna munnen då vi ser de här hemska sakerna hända, även om vi inte blir hörda! Våld mord korruption svält HAARP och mer…är det sådant vi ska ha och skall vi verkligen behöva se mer? Ja det kommer mer av vidrigheter, och vår tröst är att Gud kommer att ta hand om allt.
  Jesus kommer tillbaka och när han gör det skulle inte jag vilja vara i vissa personers ställe.
  Kram f Maria

 2. Tack Maria!

  Om ingen vågar öppna munnen, så kan det bara gå som på historiens värsta bakgator.

  Kan du ta bort den första kommentaren, den under är rättad, med mindre stavfel i!

  Kram!

  Janne

 3. Hej Janne Jag mår illa när jag vet att det är som du förklarar här, och visst är det en förljugen värld, se på alla dessa summor, vet vi vart de tar vägen? Har vi pengar till pensionerna t ex?
  Är företagen bra för Sverige…varför flyttar de våra svenska företag utomlands? Hur ska det gå i SAABaffären? Varför ska EU bestämma över den svenska skogen? Det finns mängder med frågor, och vem kan svara oss ärligt på vad som pågår?
  TACK för din/a kommentarer, jag hoppas många läser vad du skriver!
  /Maria

 4. Varför ska vi svenskar bry oss om vad som händer med amerikansk ekonomi?

  Hur kan man i USA medvetet förstöra ekonomin för att de inte vill/kan betala tillbaka sina enorma lån och skulder till Kina? USA har 12 trill dollar i ststskuld! Och nu 24 trill dollar i räddningspaket i krisen!

  Privata jättebanker lagt sina händer på USA:s ekonomi och styr den indirekt/direkt genom FED Reserve systemet.
  (Wall Streetbankerna satte själva upp centralbankssystemet 1913)

  Politikerna ljuger amerikanska folket rakt i ansiktet år efter år. USA = big business.

  Kan vi inte bara hoppas att svenska regeringen ger statskassan till bankerna, när det är ekonomisk kris?

  “Det skulle vi inte göra!”, säger vi!
  Det är omoraliskt.

  Tyvärr så gör vi det, redan.

  EU och Sverige är en del av ett globalt ekonomiskt system och vår centralbank har två större centralbanker över oss: ECB och FED Reserve.

  Det tog två dagar för Svenskarna att rätta till vår ränta efter den amerikanska och börja betala ut våra Wall street anknutna banker, efter det att den amerikanska när krisen blossade upp i september 2008.

  Om du vill veta hur EU och Sverige idag fungerar:
  Börja läsa om USA:s ekonomi och privata krafter, den globala storföretagsamheten.

  Tänk dig att företagen och företagsledarna kommer först i samhället och sätter reglerna, INTE POLITIKERNA! Politikerna följer med och servar och förklarar för oss att vad det gör är “bra för Sverige!”

  De gigantiska företagen är flyplanet och politikerna är flygvärdinnorna!

  Tyvärr!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.