En värld i brand/ Järngrepp/Vakna

Ett Grekland på ruinens brant hotar hela Euro-projektet, ja så kan man läsa i bland annat Financial Times, Wall Street Journal m fl tidningar o källor. Grekland, Spanien, Portugal, och sedan kommer lilla Sverige. Detta är inga tillfälligheter, det är redan uppgjort. Det kommer en krasch. Även här.

Men det är egentligen inte det jag vill säga här, utan jag vill bara säga att vi vet att ekonomin är åt skogen och vi vet att det kommer en ny världsordning. De troende vet det, och de som inte är troende tycker troligtvis att detta är jättebra, för då blir ju alla problem lösta.

De som inte läser bibeln eller intresserar sig för Guds Ords sanningar, förstår inte detta.  Den nya politiska världsordningen kan komma att få sitt centrum i Europa.  Länder går frivilligt in i detta, och om detta kan du läsa i bibeln. Eftersom de frivlligt går in i detta system, har de avsagt sig sin “makt” och lämnat över till makthungriga människor och underkastat sina nationella lagar övergripande lagar som står över dessa.

Det kommer alltså en regering av globala dimensioner. Därefter kommer det en antikristlig makt, och den kommer att bestå tills Gud kommer med sin dom.

Det är skönt att veta att jag som troende inte behöver bry mig om detta, jag behöver inte ta antikrists märke, jag behöver inte bry mig om politiken. Det är skönt att veta att man som troende kan se igenom alla dessa lögner och att man kan och skall vänta på Jesu återkomst.

Jag nonchalerar inte världshändelserna, men eftersom jag fått vetskap om dessa genom Guds Ord, behöver jag inte vara orolig. Det profetiska ordet behöver jag inte heller nonchalera, utan hålla fast vid, nu mer än någonsin.

Det kommer ett järngrepp över världen.  Den globala krisen kan inte jag lösa och ingen annan heller, bara Gud kan skydda oss och bevara oss från ondska. DÄRFÖR är det nu hög tid att man tänker över var man står och börjar ropa till Gud.

Människor kommer att ge upp andan av förskräckelse då de förstår vad som verkligen händer. Människor kommer att bli så chockade över den verklighet som kommer att komma.

“När räntan är noll har centralbanken avfyrat sitt vapen för sista gången. Ammunitionen är slut och vilddjuret närmar sig.” Så skriver man i Götebrogsposten den 18 dec.

Nu är det dags att vakna till! Nu är det dags att fråga Gud vad HAN vill med ens liv. Nu är det dags att komma Gud nära för att komma in i HANS vilja. Eller litar du bara på folkvalda politikers fagra ord?

*Gud skådar ned från himmelen på människors barn för att se, om det finns någon förståndig, någon som söker Gud. Nej, alla hava de avfallit, allasammans äro de fördärvade; ingen finnes, som gör, vad gott är, det finnes icke en enda.* /Ps 53:3,4

2 thoughts on “En värld i brand/ Järngrepp/Vakna

 1. Det är bedrövligt och chockande och det skulle vara ÄNNU MER chockerande att veta allt detta om man INTE VISSTE ATT GUD HAR KONTROLLEN. SÅ vi kan vara lugna ;men det gör ont att veta så mycket. Kolla bara på inlägget om Jerusalems högsta domstol..jag fick det på svenska och jag ryser. Ja det HAR gått för långt, för länge sedan, nu väntar vi på Jesu återkomst. OCH GUDS VILJA för våra liv. Amen. /Maria

 2. Kan man hoppas lite på några av globala projekten?
  Ju, mer man läser om dem och ser vilka som gör dem och varför, desto tydligare blir svaret nej.

  De tio globala projekten är ett socialt och finansiellt strupgrepp på våra länder och kulturer.

  När har det gått för långt?

  När du inte får odla och sälja ägg på en lanthandel, utan att fråga internationella organ om lov.

  När du måste ge upp allt privatliv – för privat är farligt.
  Vad kan du tänka på som är förbjudet? Du är väl inte terrorist?

  När du inte kan åka buss utan dåligt samvete – du förpestar miljön med koldioxid, enligt forskningen.

  När du inte får bygglov, för att det är för långt från stan och närkommunikationer.

  När du ska tycka motsatsen till vad ditt samvete bjuder dig till för att någon på TV tycker så.

  När du reagerar med likgiltighet för västvärldens oljekrig, tortyr i hemliga fängelser, lobbande för giftig mat, döljandet av affärskorruption, skendemokrati och förnekande av att det finns osjälvisk kärlek till nästan som kan vara värd något. Då har det gått för långt.

  Nu är det dags att komma Gud nära för att komma in i HANS vilja.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.