En värld i brand / Global valuta

Bilderbergarna vill ha global valuta NU!

Källa: American Free Press  –  James P. Tucker, Jr
AFP korrespondenten James P. Tucker Jr. Är en veteranjournalist som spenderat många år som en medlem av “eliten” inom media i Washington.  Han är skaparen av
Jim Tucker’s Bilderberg Diary.  

Översättn  Gertie Dahlberg
 

Men nationalister och populister runt om i värden är klara för strid för att behålla
den finansiella suveräniteten.

Bilderbergarna har ånyo haft ett möte för skapandet av en global valuta och för att etablera betydande regioner – EU-stil – för den administrativa hjälpen till den planerade Världsregeringen.  Båda stegen togs i september, ett togs av den nya Bilderberg-krönta premiärministern i Japan och ett togs separat av FN.

FNs Konferens om Handel och Utveckling i Geneve (UNCTAD) uttalade sig för en global valuta i en rapport som offentliggjordes den 7 september. ” FN-länderna bör gå med på en global reservbank för att ta hand om valutan och att övervaka den nationella växelkursen för medlemmarna”, sa UNCTAD. ”Dollarns roll i internationell handel borde reduceras till att skydda tillväxtmarknaderna från ‘spelet av förtroende’ för finansiell spekulation”, sa man.

Heiner Flassbeck, en f d tysk vice finansminister, är medförfattare till en rapport som kräver en global valuta.  Han arbetade med dåvarande vice finansministern i USA Lawrence Summers under åren 1997-98 för att hejda finanskrisen i Asien.  Summers är Bilderbergare sedan lång tid tillbaka och har blivit fotograferad av AFP vid de årliga, hemliga samtalen hos Bilderbergs.

En eliminering av nationella valutor har sedan länge varit ett mål för Bilderberg som ett kritiskt steg in i deras plan att etablera en Världsregering.  Ett lands valuta är en symbol för suveränitet, så Bilderberg vill dela upp världen i tre jätteregioner, var och en med en regional valuta, för den administrativa bekvämligheten för Världsregeringens byråkrater.

Bilderberg använde sin kolossala makt för att få Yukio Hatoymas demokratiska parti i Japan vald framför Liberal Democratic Party, vilket ledde nationen under 64 år.  Hatoyama ropade lydigt på ett asiatiskt, ekonomiskt block, liknande EU, komplett med en regional valuta.

Bilderbergs mål är en ”Asian-Pacific Union” och en ”American Union”, båda gjorda efter EUs modell.  EU har sin valuta, Euron, och ett Europeiskt Parlament som kan påtvinga lagar på de en gång suveräna nationerna i Europa och en European Court över den högsta domstolen hos medlemsstaterna.  EU är huvudsakligen en enda supernation!

”American Union” håller på att utvecklas från North American Free Trade Agreement, eller NAFTA, när det breder ut sig över Western Hemisphere.  Den allmänna valutan kommer att bli ”Amero”.  Lyckligtvis har Bilderbergs ansträngningar i den Västra Hemisfären kört fast, men kampanjen fortsätter med användande av ”frihandelspropaganda”.

Till sist kommer FN att fungera som en Världsregering med Generalförsamlingen som tjänar som ett världsparlament.  Bilderberg, en hemlig organisation av internationella finansmän och politiska ledare kommer att tjäna som en skuggregering i världen som dikterar FN./

 En Ny världsordning/Världsregering är på gång, ja. Det skadar absolut inte att ta detta hot på allvar, för det berör oss alla. En del tror i sin blåögdhet att detta skall bli något bra, men nej, det är inte alls bra. Har du läst Johannes Uppenbarelsebok så vet du att det som ligger framför oss är ett hot och det är Antikristliga idéer. Jag hoppas att du ser hur fort detta har gått- nu säger de det rakt ut! – ny världsordning.

*Jag är en främling här Uti ett okänt land. Mitt hem långt borta är Uppå den gyllne strand. Jag är ett sändebud Direkt från Herren Gud Uti min Konungs ärende.* / E T Cassel

2 thoughts on “En värld i brand / Global valuta

 1. Jag håller med och läser din kommentar med intresse. Det kan gå fort allt det här som är planerat, och vi vet ju att i bibeln står dessa saker fast med andra ord. Det finns massor med fakta om dssa saker, och det är bra att vi hänger med och intresserar oss och får information.
  /Maria

 2. Det är klart att de vill arbeta för sina program, ganska oberoende om vi vill ha dem, eller inte!

  En global valuta är ett “stort projekt” och ett massivt lobbande krävs bakom dörrarna, men även framför dem.

  Jag tror inte att det är möjligt att introducera en global valuta om man går ut med det officiellt. (Sverige tex ska ha Euron, men det tar tid att mjölka befolkningen…!) Inofficiellt och i elektronisk variant av global valuta som folk inte märker, utan som bara centralbankirerna räknar i är fullt möjligt, förstås! Och det finns ju redan.

  En fullt ut officiell världsregering kan vi inte få förrän efter WW3 (Västmakterna – Kina) rensar ut i några global maktkramper (alternativt efter alla mot Israelkriget som beskrivs i Bibeln). Det kan gå fort, ändå.

  Länder och unioner byggs inte bara av dokument.
  Fastän dokumenten är klara, tar det tid att sätta upp flaggskeppet.

  En förutsättning för att Den Amerikanska Unionen ska kunna lanseras, är att det Mexikanska drogkriget helt eller delvis upphör. Det går inte att öppna gränserna mot USA helt. Bara lite i taget som görs i dag. Jag tror inte amerikanerna skulle tolerera öppna gränser mot Mexico, men i en amerikansk polisstat gör man vad man blir tillsagd…och processen mot integration är i full gång.

  Bilderberg Diaries av J TUCKER, (som följt efter den här gruppen i många år) är verkligen intressanta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.