En värld i brand / Filmer

Det finns många s k katastroffilmer att se på, både på TV, nätet och bio m m. Varför görs dessa filmer och varför ser man dem? Inte för att de inte får finnas, men tanken bakom är väl ganska intressant, eller?

Ser man dem för att det kittlar fantasin och man har någon konstig böjelse för att vänta på katastrofer? Eller, är det “bara” spännande i största allmänhet?

Man kan också fråga sig om det är så att människor faktiskt fattar att det kan vara så som det står i Bibeln, världens undergång kommer. Och därför att de egentligen söker Gud men inte vet hur de ska närma sig honom; därför ser de på sådant  och gör sådana filmer för att på något sätt vara “beredda” på en katastrof. Intressanta tankar, eller hur?  Det finns många sådana att tänka då det gäller tiderna som är nu och de som skall komma. 

 Man bör bli en troende, älska Jesus, och gå med Gud resten av livet. Det är sannerligen på tiden att folk vaknar och förstår att Gud är en god Gud och hjälper en genom livet, och att Jesus har evigt liv att ge oss alla.