En värld i brand/Dags att vakna

 

Världen ser ut som den gör. För jag tror att om världens ledande politiker kunde och ville tänka på ett klokare sätt skulle det bli annorlunda. Jag tror också att detta skulle skett för länge sedan; ett annat tänkande skulle lett till att vi hade haft det på ett annat sätt.Tyvärr är det inte så, det är lätt att vara efterklok. Kanske upprör mina ord, eller du kanske tycker jag har rätt, vad vet jag… Men att skriva fortsätter jag att göra. Och: NWO stormar in.

Gud varnar människor på olika sätt men det finns få som vill höra och göra hans vilja. Något håller på att hända i världen som är utanför människors kontroll. Har vi nått den tidpunkt som alla profeterna talde om? även den som är en stor tvivlare till Guds ord kanske kan hålla med om att något är på gång. Något som är så omvälvande att vi ryggar tilbaka.

Du är inte långt från Gud om du har ett ärligt hjärta. Kanske du ser svårigheterna och inte skrattar åt profetiorna. Om du känner en gnagande oro inför framtiden, måste du göra något åt det. Om du tänker:”jag vet att mitt liv inte är vad det borde vara, och jag kan inte förändra mig själv” be då Gud göra det, be honom gripa in i ditt liv. Det är en bra startpunkt. * Det är dags att sluta gömma sig bakom fagra ord, älsklingsdoktriner och teorier. Handling är bäst. Man kan inte ursäkta sig med undanflykter.

 * I skolen söka mig, och I skolen finna mig, om I frågen efter mig av allt edert hjärta. / Jer 29:13

Han som sitter på tronen hör alla rop som ett ärligt hjärta ropar. Han för oss fram och han leder oss. Han kan förändra människors liv; om de vill.

Himlar skola upplösas av eld och himlakroppar smälta av hetta!Men “nya himlar och en ny jord” där rättfärdighet bor, förbida vi efter hans löfte. /2 Petr 3:12,13

Det är dags att vakna.

“Pris vare dig, att hoppet är oss givet, att ock vårt namn i livets bok är skrivet. Pris vare dig, uppståndelsen och livet, O Jesus Kristus.” /Zacharias Topelius

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.