En ny världsordning, Video/Codex Illumentarius,NWO och 3:e världskriget. Var vaken! Läs bibeln./Bibelord

wbf02s3  Jesus är HERRE vad som än händer.

New World Order Is Almost Complete/WW3 & Depopulation Coming.
God Bless & Jesus Saves. Accept Jesus As Your Lord & Saviour Today. Romans 10:9 That if thou shalt confess with thy mouth the Lord Jesus, and shalt believe in thine heart that God hath raised him from the dead, thou shalt be saved.

America In Bible Prophecy Revelation 14:8-13, 16:17-20, 17, & 18, Isaiah 13, 14, 18, 47, & 48, Jeremiah 50 & 51, Habakkuk 1 & 2. Ephesians 5:11-16 And have no fellowship with the unfruitful works of darkness, but rather reprove them. For it is a shame even to speak of those things which are done of them in secret. But all things that are reproved are made manifest by the light: for whatsoever doth make manifest is light. Wherefore he saith, Awake thou that sleepest, and arise from the dead, and Christ shall give thee light. See then that ye walk circumspectly, not as fools, but as wise, Redeeming the time, because the days are evil.

SVENSKA:

Man vill få oss att tro att frihet och demokrati råder eller ska råda/ i världen, samtidigt som man anordnar /startar nya fasansfulla krig överallt. Kampen mot terrorister har pågått i många år nu, men vad är det för slags krig egentligen?? Vet du det? Vi kommer att få en Världspolis som bestämmer över oss. 11.36 i videon. Vad tycker du om det? Nationalsocialismen, 12.19 in i videon. Se på sekvenserna i videon där Rockefeller, Kissinger, Frankrikes Pres. ,Mr Clinton m fl tycker att det ska bli en ny världsordning. Fredsbevarande? och Global auktoritet. Global Economy? Bevare mig väl.

http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_depopu36.htm
Utbilda dig och ta reda på vad som är på gång med den nya världsordningen, om du inte gör det så har du inget att säga då du märker att det börjar verka väldigt illa för människor. Detta ser du i 5. 23 in i videon. Förstå vad som sker. 11/9 WTC… Måtte folk få upp ögonen för vad Jesus Kristus kan och vill göra i deras liv REDAN NU.

Här i Codex Ilumentarius berättas om hur vi inte får den hjälp vi borde ha med hälsan, d v s; information om att äta nyttig mat, inte äta GMO-mat eller massor med tillsatser i maten. Man vill hindra oss från att äta nyttigt för då kan vi ju inte köpa eller ta den medicin som gör oss sjuka.
Vidare står det om att Kosttillskott skall/bör förbjudas för det är alldeles för nyttigt för oss och kan kanske till och med bota sjukdomar, vilket inte mediciner tycks göra, utan bara lindra.

VAD VÄLJER DU? Ekologiska eller inte ekologiska livsmedel?? Läs om detta här i länken och läs om hur man vill förstöra även den ekologiska maten!!! Den importerade maten är inte särskilt nyttig, men vi kan inte stoppa den vid gränserna. Detta är NWO, en del av NWO som jag antar att du inte kan tycka om alls. Det är inte enligt GUDS PLAN att göra så med våra kroppar och vår föda.!

Bibelverser som berättar om NWO: ……..och nationerna vill acceptera en ny Världsordning, 13.11- 13.20 in i videon: David Rockefeller 1994.
BIBELVERSER/Kapitel:

Joh Uppenbarelsebok 14:8-13,  16:17-20,  17 & 18,  Jesaja 13,  Jes 14,  Jes 18,  Jes 47 & 48,  Jer 50 & 51,  Hab 1 & 2,   Ef 5:11-16.  Vi ska inte ha något att göra med mörkret som förstör, vi som troende ska leva i ljuset och i sanningen.

 

NamnlösMaria

 

2 thoughts on “En ny världsordning, Video/Codex Illumentarius,NWO och 3:e världskriget. Var vaken! Läs bibeln./Bibelord

 1. Hej Marie! Ja den infon är mycket viktig för den gäller våra liv, som den (satans hantlangare) vill ta ifrån oss!
  Bibeln berättar och vi kan se i världen och i samhället att det är på väg att väga över, de sista plågorna har inte kommit och inte har Antikrist kommit till att regera men det dröjer kanske inte så länge!
  Ja vi är äldre men man kan kanske inte skonas från allt men kanske det värsta.
  Det avgör Gud och han är med i allt.
  Vi litar på honom och prisar och tackar honom för våra liv och för att sprida evangelium. Det är många som läser här från Finland, det är roligt o bra.
  Tack för din hälsning! Många kramar fr oss. Jesus är Herre!
  /Maria

 2. Hej Maria!

  Tack för denna information,den är så viktig,eftersom den bygger på Bibliska ord.Allt verkar så skrämmande när man ser vartåt vi är på väg,i olika sammanhang.Naturen och människan håller på att ge upp…
  Enligt Bibeln skall det se ut så här som det gör idag.Dessutom ska det förvärras ytterligare.I bland är jag så glad att jag är så till åren kommen…kanske jag inte behöver se det värsta ?!!
  Jag önskar dig Maria och din man en trevlig början på nya veckan…

  Jesus med er!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.