Nyheter/ Januari. Avfall,Sprickor,2012, Noa..m m

 

 

Fortsatta seimiska störningar på jorden orsakar olika fenomen. Bland annat spricker jorden på flera håll vi har rapporterat från Afrika nu även i Oregon >> (Jesaja 24) Så vi ser att både Jorden som spricker och fåglar och fiskar dör är ett tecken på att Guds domar nu drabbar jorden.  /************

Maria:  Jag såg filmen från Hollywood igår: År 2012. Den var en ryslig film, som grep tag, mycket väl gjord (med alla katastrofer) även om jag inte tror på de Arkar som byggdes och skulle rädda världen,.

NOA byggde en båt- ja det gjorde han- på Guds order, och han räddade sin familj, men alla skrattade åt honom, – men se hur det gick.

Den säger mig att de nyheter vi får om det som händer på solen och de seismiska saker som händer att det är “någonting” på gång. Jag försvarar inte titeln: 2012, men tänka kan jag ju, och det drar på alla sätt ihop sig över denna jord, till ett slut.

Det kommer hela tiden rapporter överallt ifrån världen om olika saker som verkligen kan sätta skräck i folk, det är också underligt hur Pastor Lindsey Williams har talat om just Eliten som sätter upp filmer som talar om katastrofer,—och sedan händer det, så var det tydligen med orkanen Katrina och den fruktansvärda olyckan i Gulfen. Jag är ingen  domedags profet men läsa kan jag ju och ta reda på nyheter. Skulle denna filmen vara ett av dessa förutsagda katastrofer- ja då är det ju kört. MEN nu måste vi komma ihåg vad Gud säger i sitt ord, den troende skall till himmelen, den troende på Jesus har en väg  att gå, Gå den vad det än kostar.

Hör Pastor L Williams igen:

http://www.youtube.com/user/MariaEvighet#p/f/10/L1SNyAlsXDY

Jesus är HERRE, och till honom sätter vi vårt hopp.

********

I två nätter har Herren talat till mig i en syn och en dröm, (ja redan för tre år sedan sade han samma ord) om en stor och svår händelse som skall komma…Den som inte vill ta till sig världshändelserna får väl blunda då, men det finns de som förstår vad Bibeln säger. Att folk vill leva i sin “bubbla” av okunskap är inget jag kan göra ngt åt, jag har pratat med många människor om just vad Gud menar i sitt ord och att det är hårda tider. De stackars människorna över stora delar av jorden lider, det kan du se i tidningar och höra i radio och läsa på internet. Är det händelser som bara ploppar upp hursomhelst och sedan blir det lugnt igen? Nej jag tror inte det-  men jag tor på en Allvetande och god GUD.

/Maria/    Kommentera gärna och säg hur du tycker..den här sidan skulle  vilja ha människor som talar ut och att vi kan ha kommunikation, varför är ni så tysta? —så länge vi får behålla internet.

2 thoughts on “Nyheter/ Januari. Avfall,Sprickor,2012, Noa..m m

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.