2 thoughts on “Ekumenisk konferens/ Per-Arne Imsen berättar om vad SKR vill!!

  1. Anonym. VARFÖR ÄR DU ANONYM? Vågar du inte stå med namn här? Jag tror jag måste blockera dig härifrån denna sidan för du drar ner på positivitet, SKR vad är det? Jag har varnat i många år… o många andra för SKR o kyrkan ö h t. Arne Imsen är bra han är tydlig och ödmjuk. VAD MENAR DU MED ATT JAG FÖLJER MED???? Det är ingen måtta på dina oförskämdheter!!

  2. Är det inte vad jag har varnat för under många år på min blogg? Om vad SKR vill men det kanske är bättre om någon som kallar sig för en Pastor (eller präst) varnar för då går det att ta det på allvar när dessa har börjat att vakna till liv och förstår vart det barkar hän med hela kristenheten och i syfte att rädda sina egna skinn? Du följer med!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.