Ekonomi /Svenska pengar och kontantlöst…Sweden…

 

 –  skall försvinna-

Skall Sverige vara det land som blir föregångare till det kontantlösa samhället? Läs följande artikel och se hur långt vi kommit in i framtiden med de problem bibeln pekar på:
Se Länk:
http://finance.yahoo.com/news/sweden-goes-goes-world-beginning-151437956.html

…..As Sweden Goes, So Goes the World: The Beginning of the End of Cash

Sweden could be pointing the way to a (nearly) cash-free economy.

There are many, many things to dislike about analog money. Cash and coins are unwieldy. They’re heavy. They’re dirty. They leave no automatic record of the financial transactions that are made with them.

Here in the U.S., despite Square and PayPal and other services that would seem to herald the end of cash, bills and coins still represent 7 percent of our total economy

*
“Sverige kan komma att peka  ut vägen till en (nästan) cash-fri ekonomi.

Det finns många, många saker att ogilla om analoga pengar. Kassa och mynt är otympliga. De är tunga. De är smutsiga. De lämnar inte automatiska registreringar av de finansiella transaktioner som görs med dem.

Här i USA, trots Square och PayPal och andra tjänster som verkar förebåda slutet av kontanter, sedlar och mynt utgör fortfarande 7 procent av vår totala ekonomin……”

 “Sverige är ett experimentland, om du inte visste det så är det så att i detta landet prövar man vissa saker och ser om det går för sig och även om det blir katastrofalt resultat så “köper” man det och använder de lösningarna eller besluten……jaha… nu går det fort utför…/Maria

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.