År 2012 /Nej till Massövervakning? Bara Storebror……

 

Bara storebror….

Rösta nej till massövervakning
På onsdag röstar riksdagen om datalagringsdirektivet och redan i maj kan en omfattande massövervakning av svenska folkets kommunikation på internet inledas. Regeringen borde i stället arbeta för att riva upp direktivet, skriver Jens Holm (V), Maria Ferm (MP) och Rikard Allvin.http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/rosta-nej-till-massovervakning_6935857.svd

Kritiken mot direktivet har varit enorm. Nationella domstolar i Tyskland, Rumänien och Tjeckien har underkänt de nationella lagar som försökt implementera direktivet då dessa brutit mot grundläggande medborgerliga rättigheter.
*
*

Världen 2012, övervakad av Storebror? Ja så kan det bli, jag menar naturligtvis: Det kommer att övervakas mera, eller: Känn dig övervakad!

Vad tycker du om kameror överallt, vad tycker du om yttrandefriheten som snart inte finns…m m. Lever vi verkligen i en demokrati? Eller är vi blåsta av “de som bestämmer”?

*
*Hur det än kommer att bli så kan man aldrig lura Gud, eller som troende känna sig skyddslös i denna tiden. Gud är med, i varje steg, varje dag,varje stund, han är mitt skydd,  den troendes  skydd, min HERRE och Frälsare, han är mäktig! Han har gjort mig fri./Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.