Djurdöden/massdöd sprider sig./Ryssland/ Länkar

 

Marias-2737

Solen skiner och det ser ganska ok ut ..? Men vad döljer sig egentligen i vardagen som vi INTE ser? Se denna länken om djurdöden!  Ur artikeln:

BLEKINGE. Den massdöd som tidigare rapporterats bland fåglar och fiskar i flera kustlän har börjat sprida sig till vilda däggdjur i området. Ett av flera tecken är en dramatisk ökning av antalet döda älgar. Nu slår landshövdingen i Blekinge larm till regeringen och vädjar om hjälp.

I ett brev till regeringen vädjar Blekinges landshövding Berit Andnor Bylund om hjälp för att ta reda på varför allt fler fåglar, fiskar men nu också stora däggdjur som älgar dör.

http://www.dn.se/nyheter/sverige/massdoden-har-spridit-sig–nu-dor-aven-algarna

 

och i Ryssland:  Jordskalv 8.2

 

En tsunamivarning utfärdades på fredagsmorgonen för öar utanför Rysslands Stillahavskust efter en jordbävning. Varningen hävdes senare.

Tsunamivarningen hävdes mindre än tio minuter efter det att den utfärdats, enligt Reuters. Den gällde såväl ön Sachalin som ögruppen Kurilerna. Myndigheterna hade beordrat invånare i kustnära orter att evakuera sina hem och bege sig till högre liggande terräng, enligt Russia Today.

http://www.dn.se/nyheter/varlden/tsunamivarning-efter-skalv

Vi som tror på Jesus Kristus och hans ord vet att människor lever i en mycket orolig värld och varför, men de som inte vet orsakerna till otäckheterna står frågande…

/Maria

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.