Dikter / Avklädd. Löften. Prisa Gud/ Tidn Dagen länk

 

Avklädd eller Påklädd …det kom en tanke… Avklädda eller påklädda är människor människor. Avklädda sin arrogans kan de vara riktigt trevliga.  Påklädda kan de vara riktiga stroppar, Som vilar sin tunga ibland.  Avklädda en tuff attityd kan de fälla salta tårar emellanåt. Påklädda kan de storkna av skratt över en människas misstag. Avklädd eller Påklädd har människan val…och de borde tala gott om andra. *Maria 2007

**

Löftenas sanning,för dig, för alla. Personliga löften om evig kärlek.Personliga löften är vad många vill ha. Löften är något som bär oss.Genom svåra dagar kan vi veta att detfinns någon som bryr sig. Det kan vara svårt att leva då man tror attman går ensam på livets stig.Men du är inte ensam, för det finns en som alltid ser dig. Han har löftena klara för dig, Sedan urminnes tid har de legat där för dig att ta vara på.Spring inte ifrån hans ord och löften,de är dina, de är skapade på korsets grund, där Jesus dog för dig. *Maria 2007-

**

En blygrå himmel strålar av ljus! ..mitt hjärta är fyllt av himmelens glädje.. Jag andas idag.Jag kan se idag,Mitt hjärta fylls utav glädje. Åter en dag! Han bor i mitt hjärta.  Du andas idag Du lever Idag!   När glädjen jag känner Av hans närhet i mig, Då strålar min dag av stjärneljus. Så ljus är den blågrå himlen, Han lever idag! Fast himlen är mörk,  Min böneslinga i skogen är kvar,Och på den ska jag gå om en stund,Jag ska tacka och jag ska prisa Himmelens Gud. Jag ska sjunga och jag ska be Om glädje för alla, och om öppnade hjärtan! *Maria

____

**
http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=203593
Här i denna artikel får vi läsa att Elton John tror att Jesus….var homosexuell.
Vad jag tycker om det? Jo det förstår du nog.

___

2 thoughts on “Dikter / Avklädd. Löften. Prisa Gud/ Tidn Dagen länk

  1. Hej Marguerite Jaa en böneslinga är sköön att ha, där får man vara relativt ostörd i den fina naturen och prata med Gud, ja det kan man naturligtvis göra varsomhelst, men den där dagen jag skrev den dikten så hade jag upplevat en särskilt fin händelse…..
    Gud är god och evig, och är med den troende dygnet runt, i allt, genom allt.
    Kram f Maria

  2. Tack för inlägget,Maria!!! Tänk att du har en böneslinga i skogen!!! UNDERBART!!! Det vill jag också ha,och tänker skaffa mig!!! Jag hade det, när jag hade min schäfertik Fleecan.Men nu när hon är borta,så har det inte blivit så mycket skogspromenader mer. Men det ska vi ändra på!!! Ha det välsignat resten av helgen!!! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.