Det onda och det goda/ Beskydd

 Jesus är min vän den bäste!

Det finns redan nu tider för den troende som inte är roliga att gå igenom, för Satan lurar hela tiden på oss för att få oss ur balans. Skall vi gå på hans försök att göra oss illa? Nej. I sådana fall där man känner sig trängd och utom sig då har vi ju GUD att gå till och att lita på att han har allt under kontroll.

Är vi som en flock skrämda fåglar som piper av rädsla så fort Satan försöker med sina trick? Eller är vi modiga som lejon och listiga som rävar och uthålliga som en sprinterlöpare eller en simmare som leder ett lopp?

 Ja nämn vilka svårigheter du vill…Jag vet i alla fall att Satan försöker ta över många liv och göra dem helt odugliga för Gud. Men! Han ska inte lyckas, inte med mig i varje fall. Varför jag nämner detta är för att jag vill att du ska förstå att vi är ledda av Gud i ALLA omständigheter, det är för att jag ser en hel del troende som vill ge upp.

GÖR INTE DET! Gud är större! Gud har aldrig sagt att han kommer att röja alla problem ur vägen för att vi ska gå helt torrskodda igenom elände eller att vi inte ska klara oss…. HAN ger råd, HAN ger stöd, HAN ger kraft, HAN ger oss mod! Eller hur? Läs i Matteus kapitel 10 om hur det var att vara lärjunge. Det är svårt i dag med. Men med Gud och vapenrustningen på oss så kan vi klara vad som helst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.