Det gäller liv eller död! Sök Jesus innan det är för sent. Bibelord

 

Foto Maria

Foto Maria

Det känns mycket mycket ledsamt  att veta att människor efter döden sedan får möta en dom som betyder evig död och pina,  en död de inte hade behövt möta. I stället för att möta Jesus Kristus och evigt liv, kommer de att skörda vad de sått och få evig död. Jag visar därför igen i en repetition   Hebreerbrevet 9:27 som säger:

27 Och liksom det är bestämt om människan att hon en gång skall dö och sedan dömas, 28 så blev Kristus offrad en gång för att bära mångas synder, och han skall en andra gång träda fram, inte för att bära synd utan för att frälsa dem som väntar på honom.  /Mellan döden och Jesu återkomst skall det ske en dom.

2 Korinthierbrevet 5:10 säger:    10 Ty vi måste alla träda fram inför Kristi domstol, för att var och en skall få igen vad han har gjort här i livet, gott eller ont.
Jesus är Domaren men han är också Frälsare. Ingen kan komma till Gud annat än genom Jesus. Johannesevangeliet 14:6 säger:
6 Jesus sade till honom: “Jag är vägen och sanningen och livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig.

Johannes säger också detta om att ha livet: 1 Joh brev 5:12   12 Den som har Sonen har livet. Den som inte har Guds Son har inte livet.

Summan av detta blir då: Bara de som tagit emot Jesus Kristus som Frälsare i tro kommer att få evigt liv. De andra får också evigt liv, men i evig pina. Det är sanningen för det är Guds ord. Sök Jesus medan tid finns!

/Maria

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.