Det finns bara en/Tillflykt,Styrka,Jubel,Trygghet..=Gud

 

 

Tillflykt, Styrka, Starkhet, Jubel, Trygghet, Frälsning, Räddning

Jag är inte rädd. Jag är uppmärksam. Jag läser ur Guds Ord hur han vill ha oss. Jag är inte rädd, för jag är stark i Gud, jag har HERREN, han är min starkhet! Ja dessa meningar kan du läsa i texterna nedan, hur man sedan så långt tillbaka haft en stark tro på Gud, Herren. Vill inte alla ha trygghet, många är ju otrygga i livet! Hur klarar de sig? Jag vill alltid upphöja min Gud! han är min Fader och min största kärlek.

Tillflykt, Styrka, Starkhet, Jubel, Trygghet, Frälsning, Räddning,

 

2 Mos 15:2 HERREN är min starkhet och min lovsång, han blev min frälsning. Han är min Gud, jag vill prisa honom, min faders Gud, jag vill upphöja honom.

Ps 46:2 Gud är vår tillflykt och vår starkhet, en hjälp i nöden, väl beprövad.

Ps 81:2 Höj glädjerop till Gud, vår starkhet, höj jubel till Jakobs Gud!

Jes 12:2 Se, Gud är min frälsning, jag är trygg och fruktar inte, ty HERREN HERREN är min starkhet och min lovsång. Han har blivit min frälsning.”

Upp 14:9 En annan ängel, den tredje, följde dem och sade med stark röst: “Den som tillber vilddjuret och dess bild och tar dess märke på sin panna eller sin hand…/ Felval kommer att störta människor i fördärvet, välj Jesus nu och bli Fri./Maria

Upp 14:18 Och en annan ängel, som hade makt över elden, kom ut från altaret. Han ropade med stark röst till ängeln med den skarpa skäran: “Räck ut din skarpa skära och skörda druvklasarna på jordens vinstock, ty dess druvor är mogna.”

Upp 16:1 Och jag hörde en stark röst från templet säga till de sju änglarna: “Gå ut och töm Guds sju vredesskålar över jorden.”

Upp 16:9 De brändes av stark hetta och hädade Guds namn, han som har makt över dessa plågor. Men de vägrade att omvända sig och ge honom äran. /Man håller sig undan Gud till varje pris, och man får skörda all sin ovilja till omvändelse, sådana dagar kommer./Maria

Upp 16:17 Den sjunde tömde sin skål över luften. Och en stark röst gick ut från tronen i templet, och den sade: “Det har skett.”

Upp 18:2 Och han ropade med stark röst och sade: “Fallet, fallet är det stora Babylon! Det har blivit en boning för onda andar, ett tillhåll för alla orena andar och ett näste för alla orena och avskyvärda fåglar.       / samhället och synden, nöjen och egna syften, begär efter pengar och MAKT! Ett ont system som kommer att krossas./Maria

/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.