Det finns bara en Gud /Humanism..

Vad är humanism? Och varför är det så mycket av den varan idag tror du? Varför talar man så mycket om det?

Humanism : Humanism är en filosofisk livsåskådning som sätter människan i centrum i stället för GUD. Människan är alltings mått, en humanistisk produkt. Humanismen utgår enbart från människan själv, och sätter människan i centrum- inte Gud. Att vara humanitär bedtyder medmänsklig. Humanismen är den livsfilosofi som förnekar Gud som skaparen av universum. Människan är inte något unikt, hon är inte skapad av Gud.

Ingen har sett Gud, därför finns han inte. —

Det är så populärt att vara humanist nuförtiden, och det ligger i tiden, eftersom Satan har bråttom med att förstöra så mycket som möjligt och hålla människor BORTA från Gud. Därför måste han sätta dessa tankar i så många människors huvud som möjligt. Ju fler som anammar dessa felaktiga och icke sanna tankar- desto bättre är det ju för Lögnens fader.

Ju fler som diskuterar Guds icke-existens och ju fler som får tankarna på att det INTE finns någon Gud, det är ju bra för dem som vill ha ett annat samhälle- avsaknaden av Gud i samhället. Det är verkligen illa då tidningarna nu går ut med frågor till folk om de tror på Gud- och man får läsa: Gud finns nog inte.

Det är med sorg i hjärtat som jag skriver dessa orden på denna sidan idag, för jag är verkligen allvarligt oroad över människors inren. Gud är inte heller glad att det finns så många människor (som HAN har skapat) som vänder sig ifrån honom. Jag hörde på nyheterna ikväll att svenska församlingar får stänga igen, de kostar för mycket och det är många olika slags nedskärningar på gång. Ja mig spelar det ingen som helst roll om de lägger ner Svenska Kyrkan m m, för jag tycker inte att de lär ut något av värde där. Det blir ju faktiskt (det är) färre och färre kyrkobesökare och det finns ett stort antal tomma bänkar i kyrkorna. Varför det då? Jo för att inte JESU BUDSKAP predikas, och för att den vanlige svensken inte får en vettig chans längre att finna Gud.

Det pratas så mycket i denna humanismens tidevarv så det är skrämmande. Kyrkor och församlingar kör med ett urvattnat evangelium ja om man nu får höra något slags evangelium över huvud taget! Så vad gör vi nu då, vi som tror? TROR vi på en stor GUD? Tror vi att han finns? Eller luras vi att tro att det inte finns något alls ovan molnen? Stackars dem som inte alls kan tro. Stackars dem som inte vet vad Guds ord säger. Det blir inga roliga tider framöver och detta svenska folk kommer att få ångra sig att de inte sökte Gud medan tid var, istället för att tro på humanismen.

*Ty han har frälst oss från mörkrets välde och försatt oss i sin älskade Sons rike. I honom hava vi förlossningen, förlåtelsen från våra synder, i honom som är den osynlige Gudens avbild och förstfödd före allt annat skapat.

Ty i honom skapades allt i himmelen och på jorden, synligt såväl som osynligt, både tronänglar och herrar och furstar och väldigheter i andevärlden.

Alltsammans har blivit skapat genom honom och till honom. Ja, han är till före allt annat, och alltsammans äger bestånd i honom. Och han är huvudet för kroppen, det är församlingen, han som är begynnelsen, den förstfödde ifrån de döda. Så skulle han i allt vara den främste.* /Kol 1:13-18

Vad kan vi läsa här ovan? Jo vi läser att Jesus Kristus är Gud. Om detta kan du läsa mer om i hela bibeln och förslagsvis i: Fil 2:6; Joh 10:30, 38; 12:45; 14:1-11 Kom sedan och nämn och tro på humanismen……

                                       jesus2.jpg

8 thoughts on “Det finns bara en Gud /Humanism..

 1. Hej Mandy! Tack för dittt besök här. Jag är glad att du är vaken och vet att uppdatera dig på alla möjliga sätt då det gäller tiderna vi lever i!
  Ta det lugnt i solen!
  KRAAAM f Maria!!!

 2. Hej tack så mycket för tipset.ska lägga lite potatismjöl på under natten. Trist av man ska ha en långärmat nu när det är så varmt ute. Va bra att du skrev om humanismen nu,vi har nyligen pratat om det med mina syskon. Det är så sjukt mycket nu förtiden och det är bra att man vet vad det är som händer i världen.Ha det så bra nu.MASSA KRAMAR

 3. Hej Chrsitian, jag skall gå in och titta på ringen..har varit ute nästan hela dagen. Vi hörs! Bless U
  /Maria

 4. Hej Andreas! Tack för ditt besök hos mig på sidan här. Glad attt du tycker om den! Du är så välkommen tillbaka hit och kommentera inläggen t ex.
  Bless U
  /Maria

 5. Hej Christian, vad roligt! att han kom med! Jag skall gå in och kika och sedan tänka till för visst vore det troligt om vi blev fler! Blessings!Vi hörs. Hälsn Maria

 6. Hej Maria!
  Nu anslöt sig Bengt Sjöberg till ringen, jag hade talat med honom en gång! Och sedan vet inte jag om du talade med honnom? Men nu är han också med i ringen! Väntar bara på någon utlänsk skall ansluta sig som t.e.x. norge, danmark kanske GB eller US kunde vara kul om ringen var tillgänglig utanför landets gränser, vi bara växer och växer.

  Värva så mycket folk du orkar! I skrivande stund är vi 12 Aktiva medlemmar och 3 Inaktiva medlemmar, när jag startade var det 0 medlemmar så vi har växt enormt, stenkul.

  /StenHuggarn.
  God bless u and your family.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.