Det finns bara en Gud/ Gud allsmäktig/, vet allt

 

Det blir alltid som Gud sagt. I sitt ord talar han om för oss, genom hela bibeln, vem han är och vad han vill. Konstigt då att man som människa tror att man själv är gud- med litet eller stort G. Den Gud, med stooort G, som jag känner och som jag älskar, ser precis allt och vet alla människors tankar, det är  så  fantastiskt.
Eftersom Gud är allvetande och allsmäktig så vet han vilka planer som onda människor har- och de planerna, om de sätts i verket, kommer att omintetgöras eller straffas för. Vi ser hur land efter land går emot svåra tider och storherrarna försöker själva behålla så mycket de bara kan utav jordens resurser i form av naturrikedomar och av papperspengar och mynt.  SE LÄNKAR och läs och ta ställning
http://endtimeinfo.com/2010/11/soros-gold-and-the-changing-world-order/

http://endtimeinfo.com/2011/12/why-all-signs-point-to-chaos/
De tror att de kommer att gå säkra, men ack, nejdå, de kommer en dag att få göra räkenskap för sina gärningar, var så viss om det.

När vi läser Guds ord förstår vi hans storhet…och människors litenhet.

Psalm 125:3 säger:
Psa 125:3  Ty ogudaktighetens spira skall icke förbliva över de rättfärdigas arvslott, på det att de rättfärdiga ej må uträcka sina händer till orättfärdighet.

Förklaring: “Ogudaktiga härskare ska inte längre regera över vårt land” skriver psalmförf. men ändå var det just det som inträffade i Israels historia. Men det tillstånd han beskriver är det tillstånd som ska råda vid Guds slutliga dom.

Människors ondska omintetgör ofta Guds planer på jorden, men det betyder inte att Gud har förlorat kontrollen. Ondskan regerar bara precis så länge som han tillåter det.

 Allt vad vi gör utan Guds medverkan är lönlöst.

*

Och människor får en gång göra räkenskap….för ondskan/Maria

 

2 thoughts on “Det finns bara en Gud/ Gud allsmäktig/, vet allt

 1. Hej tjejer tack för reklam för er sida, jag tittar in och säger hej och lite till- Det är bra att kunna stå för vad man tycker, det gör jag med, jag står upp för Jesus, känner ni honom eller är nyfikna på vem han är, jag kan berätta- dvs sidan här handlar om tro, och det borde alla ha. Välkommen tillbaka hit. Hälsn f Maria

 2. IT’S OFFICAL!

  Hej där!
  Dom som nu skriver till dig är två modebloggare som älskar att blogga, dansa, vara med kompisar och leva livet som en ungdom ska!
  Med i bloggen finns två stycken som bjuder på sig själv och sitt liv och två stycken tjejer som även vågar stå upp och vara sig själv!
  Designen är dock inte så lockande för tillfället, men under en kort period så kommer den vara helt ny och renoverad!
  Hoppas du verkligen tar tillfälle att läsa bloggen och lära känna oss så vi får lära känna dig och din blogg!

  ha en riktigt bra kväll!
  – Joline Wikman
  – Hanna Brovinger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.