Det finns bara en Gud /Allvetande

*Hur kan du, Jakob, och du, Israel, säga att Herren inte ser era svårigheter och att han inte är rättvis? Förstår ni ingenting? Förstår ni ännu inte att den evige Guden, han som har skapat hela jorden, aldrig blir trött och svag? Ingen kan utforska hans förstånd. Han ger ny kraft åt de trötta och ny styrka åt de svaga.* /Jes 40:27-28
Ja man kan fråga sig hur Gud alltid vet om man är för svag eller har för lite styrka, och han är där och fyller på de krafter vi behöver för varje natt och dag. Är inte det fantastiskt? 

Gud avbildas ofta som en herde som har omsorg om, och leder sin hjord. Tänk till om vad detta egentligen betyder! Han kallas herden i Ps 23, den gode herden i Joh 10:11, ja det finns så många bibelställen om vad han betyder för oss.

Ska man inte kunna älska Gud? Jo. Han vill hjälpa våra nationer att växa i kärlek och styrka och föda dem, men människor förstår inte vad han vill göra för oss alla. Har Du tänkt på att vi snurrar runt på detta klotet som kallas jorden och Gud har skapat allt detta? Är vi tacksamma, så tacksamma som vi borde?

Allt vi har och är, är ju från honom. Och en sak borde vi tänka på: Den nation är starkast som förlitar sig på Guds makt och omsorg. Vi ser nationer som tror de är starka nu och leder med stark hand, de tror det, ja. Men om de vände sig till Gud så skulle allt se så mycket mer annorlunda ut. Ledare, som låtsas vara kristna och bedjande till en stor Gud, de skall verkligen skämmas, för Gud kommer att göra upp med dem.

En del är också så ovetande att de tror att inte Gud ser dem, han, som är allvetande. Jag slutar detta inlägg med att be för Sverige, med att be att svenska folket vaknar ur sin slummer, och får se en Gud i aktion, för att de vill det!

http://www.youtube.com/watch?v=FMrAafe7Mns&feature=related

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.